Türkiye U19 - İspanya U19 Maçı Ne Zaman ve Hangi Kanalda?

UEFA Avrupa U19 Şampiyonası finallerinde heyecan devam ediyor. U19 Milli Futbol Takımı'mız, İspanya ile karşı karşıya gelecek. Futbolseverler, Seaview Stadyumu'nda oynanacak bu önemli maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'lerini merak ediyor ve araştırıyor. İşte detaylar...

Türkiye - İspanya Maçı Ne Zaman?

Türkiye U19 Milli Takımı ile İspanya U19 Milli Takımı arasındaki karşılaşma, 19 Temmuz Cuma günü oynanacak. Belfast'ta bulunan Seaview Stadyumu'nda gerçekleşecek bu önemli mücadele, futbolseverler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilecek.

Galatasaray'dan Ayrılan Victor Osimhen'in Yeni Adresi Belli Oldu: Kısa Süren Süper Lig Serüveninin Ardından Hangi Takıma Transfer Oldu? Galatasaray'dan Ayrılan Victor Osimhen'in Yeni Adresi Belli Oldu: Kısa Süren Süper Lig Serüveninin Ardından Hangi Takıma Transfer Oldu?

Türkiyeu19Millitakım

Türkiye - İspanya Maçı Saat Kaçta?

Türkiye - İspanya maçı, 19 Temmuz Cuma günü saat 21.00'de başlayacak. Maçın başlamasına kısa bir süre kala, her iki takımın taraftarları da ekran başında yerlerini alacak.

Türkiye - İspanya Maçı Hangi Kanalda Canlı Yayınlanacak?

Bu heyecan dolu karşılaşma, TRT Spor kanalında canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, TRT Spor ekranlarından maçı canlı olarak izleyebilecek. Ayrıca, TRT Spor'un internet sitesinden de maçın canlı yayını takip edilebilecek.

Editör: Murat Serdar Yıldız