Norveç - Türkiye Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Norveç ve Türkiye, UEFA U19 Avrupa Şampiyonası 5'incilik maçında karşı karşıya geliyor. Futbolseverler, bu önemli maçı canlı olarak izlemek için yayın saatini ve yayıncı bilgilerini merak ediyor. Norveç - Türkiye maçı, 25 Temmuz 2024 Perşembe günü TRT Spor ve UEFA.tv kanallarından canlı yayınlanacak.

Norveç - Türkiye Maçı Saat Kaçta Başlayacak?

Maçın başlama saati 18:30 olarak belirlenmiştir. Bu önemli karşılaşmayı izlemek isteyenler için TRT Spor ve UEFA.tv kanallarında yayınlanacaktır.

Norveç Türkiye (U19) Maçı Ne Zaman21

Norveç - Türkiye Maçı TRT Spor'da Nasıl İzlenir?

TRT Spor, Digiturk 86, D Smart 86, Kablo TV 133, Tivibu 85 ve Turkcell TV+ 70 numaralı kanallarında izlenebilir. Ayrıca Türksat uydusu ve internet üzerinden de şifresiz olarak izlenebilir.

Norveç - Türkiye Maçı UEFA.tv'de Nasıl İzlenir?

UEFA.tv kanalı da bu önemli maçı canlı yayınlayacak. UEFA.tv, Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilir.

Norveç Türkiye (U19) Maçı Ne Zaman82

Norveç - Türkiye Maçı Nerede Oynanacak?

Norveç ve Türkiye arasındaki UEFA U19 Avrupa Şampiyonası 5'incilik maçı, Kuzey İrlanda'nın başkenti Belfast'ta bulunan Seaview Stadyumu'nda oynanacak.

Norveç - Türkiye Maçı Yayın Bilgileri ve Platformlar

Norveç - Türkiye maçı, TRT Spor ve UEFA.tv kanallarından şifresiz olarak izlenebilecek. Maçın başlama saati 18:30 olup, TRT Spor ve UEFA.tv üzerinden canlı olarak takip edilebilecek. Aşağıda maçın yayın bilgileri ve platformları detaylandırılmıştır:

Norveç Türkiye (U19) Maçı Ne Zaman08

Endrick Felipe Moreira De Sousa kimdir? Endrick kaç yaşında ve nereli? Endrick hangi takımlarda oynadı? Endrick Felipe Moreira De Sousa kimdir? Endrick kaç yaşında ve nereli? Endrick hangi takımlarda oynadı?

TRT Spor:

  • Digiturk: 86
  • D Smart: 86
  • Kablo TV: 133
  • Tivibu: 85
  • Turkcell TV+: 70
  • Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz

UEFA.tv:

  • Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz
Editör: Murat Serdar Yıldız