A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki üçüncü maçında Karadağ ile karşılaşacak. Kritik bu karşılaşma, 11 Ekim 2024 Cuma günü Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda gerçekleştirilecek. Maç, saat 21.45'te başlayacak ve Ay-yıldızlılar, A Ligi'ne yükselme hedefi doğrultusunda galibiyet arayacak.

Kayserispor-Beşiktaş maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Kayserispor-Beşiktaş maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Kayserispor-Beşiktaş maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Kayserispor-Beşiktaş maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Milli Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Türkiye - Karadağ maçı, futbolseverler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Bu karşılaşma, TV8 ekranlarından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. Böylece taraftarlar, milli takımımızın bu önemli mücadelesini kaçırmadan izleyebilecekler.

Euro 2024Un En Iyi 10 Maci Belli

Uluslar Ligi Milli Takım Fikstürü

Türkiye'nin UEFA Uluslar Ligi'ndeki maç takvimi de dikkat çekiyor. Karadağ ile oynanacak maçtan sonra A Milli Takım, 14 Ekim 2024 tarihinde İzlanda ile karşılaşacak. Ardından, 16 Kasım 2024'te Türkiye, Galler'i ağırlayacak ve 19 Kasım 2024'te Karadağ ile bir kez daha karşılaşacak. Bu maçlar, grup aşamasında büyük bir önem taşıyor.

Türkiye Karadağ Maçı

Uluslar Ligi Maç Takvimi Ne Zaman?

UEFA Uluslar Ligi karşılaşmaları, 5 Eylül - 19 Kasım 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. A Ligi çeyrek final müsabakaları ve terfi/küme düşme maçları ise 20-25 Mart 2025 tarihlerinde oynanacak. Bu süreçte, Türkiye'nin performansı, gelecekteki turnuvalarda önemli bir belirleyici olacak.

Türkiye Karadağ Maçı1

Editör: Havva Andırır