Atletico Madrid-Valencia maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Atletico Madrid-Valencia maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Atletico Madrid-Valencia maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Atletico Madrid-Valencia maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Uluslar B Ligi 4. Grup mücadelesinde Türkiye, ikinci maçında İzlanda’yı ağırlayacak. Milliler, Galler deplasmanından golsüz beraberlikle döndükten sonra, ev sahibi avantajını kullanarak gruptaki ilk galibiyetini almak istiyor. Maç, 9 Eylül Pazartesi günü saat 21:45’te Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma TV8 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Türkiye’nin İlk Maç Performansı Nasıl Oldu?

A Milli Futbol Takımı, Uluslar Ligi’ndeki ilk karşılaşmasında Galler ile 0-0 berabere kalmıştı. Bu sonuçla grupta puan kazanamayan milliler, İzlanda karşısında galibiyet hedefliyor. Teknik direktör Vincenzo Montella’nın yönetimindeki Türkiye, bu maçta eksik oyuncuları nedeniyle değişikliklere gitmesi bekleniyor. Galler maçında kart gören Barış Alper Yılmaz bu mücadelede forma giyemeyecek.

Türkiye İzlanda Maçı 1

İzlanda’nın Durumu Ne?

İzlanda, Uluslar Ligi’ne Karadağ karşısında aldığı 2-0’lık galibiyetle başladı. Bu sonuçla grupta ilk sırayı elde eden İzlanda, Türkiye deplasmanından da üç puan alarak liderliğini sürdürmeyi hedefliyor.

Türkiye İzlanda Maçı

Türkiye - İzlanda Maçını Kim Yönetecek?

Türkiye - İzlanda karşılaşmasını Arnavut hakem Enea Jorgji yönetecek. Yardımcılıklarını ise Arnavut hakemler Besfort Pireva ve Erion Hoxha üstlenecek.

Türkiye İzlanda Maçı 3

İzmir’in Tarihindeki Yeri Nedir?

Bu karşılaşma, İzmir’in Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak ve İzmir, A Milli Futbol Takımı’nın maçlarına 37. kez ev sahipliği yapacak. Türkiye’nin İzlanda ile oynadığı ilk karşılaşma 24 Eylül 1980’de yine İzmir’de gerçekleşmişti. İzmir, futbolseverlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Türkiye İzlanda Maçı 4

Uluslar Ligi Maç Programı

Türkiye’nin grup aşamasındaki diğer maçları şu şekilde sıralanıyor:

11 Ekim / 21:45 - Türkiye - Karadağ
14 Ekim / 21:45 - İzlanda - Türkiye
16 Kasım / 20:00 - Türkiye - Galler
19 Kasım / 22:45 - Karadağ - Türkiye

Editör: Havva Andırır