FIVB Milletler Ligi'nin heyecanı sürerken, Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı, üçüncü haftanın üçüncü maçında Çin ile kozlarını paylaşacak. Son şampiyon millilerimiz, Hong Kong etabındaki üçüncü maçlarında 15 Haziran Cumartesi günü TSİ 15.30'da Çin ile karşılaşacak.

Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı, Çin ile Karşılaşacak

Millilerimiz, VNL'deki başarılı performanslarına devam ediyor. Son maçlarında Dominik Cumhuriyeti'ni 3-1 mağlup ederek onuncu maçlarından sekizincisini kazanan Filenin Sultanları, puanını 24'e çıkardı ve finallere katılmayı garantiledi. Şimdi gözler, Çin ile yapılacak olan karşılaşmada.

Bu önemli mücadele, Türk voleybolseverler tarafından heyecanla bekleniyor. Milli takımımızın performansı ve başarı grafiği, uluslararası arenada da adından sıkça söz ettiriyor. Çin ile yapılacak bu müsabaka, milli takımımızın Milletler Ligi'ndeki yolculuğunda kritik bir dönemeç olacak.

Kerem Aktürkoğlu İlk 11'de olacak mı? Kızılyıldız - Benfica maçı ne zaman, nerde, saat kaçta? Kızılyıldız - Benfica maçı hangi kanalda? Kerem Aktürkoğlu İlk 11'de olacak mı? Kızılyıldız - Benfica maçı ne zaman, nerde, saat kaçta? Kızılyıldız - Benfica maçı hangi kanalda?

Voleybolseverler, bu önemli mücadeleyi canlı izlemek için heyecanla bekliyor. Türkiye-Çin karşılaşması, voleybol tutkunlarının merakla takip ettiği bir müsabaka olacak. Saat 15.30'da başlayacak olan maç, voleybolseverler için kaçırılmayacak bir fırsat olacak.

Editör: Havva Andırır