Ünlü manken Tülin Şahin'in cezaevine girip girmeyeceği hakkındaki spekülasyonlar, sosyal medyada hızla yayıldı. Şahin’in cezaevine girme ihtimali, Portekizli iş adamı Pedro de Noronha ile yaşadığı velayet davası sonucunda ortaya çıktı. Şahin, 5 yaşındaki kızlarının velayetini kötüye kullanmakla suçlanıyor. Noronha, Şahin’in kızlarını kendisine göstermediğini ve bu nedenle mağdur olduğunu öne sürdü. İstanbul Aile Mahkemesi, Noronha'nın iddialarını dikkate alarak Tülin Şahin'e 3 gün hapis cezası verdi. Şahin’in cezaevi kararına avukatı aracılığıyla itiraz ettiği bildirildi.

Hukuki Süreç ve İtiraz

Tülin Şahin, mahkemenin verdiği hapis cezasına itiraz etti. Avukatı aracılığıyla, kızlarının babası Pedro de Noronha’ya gösterilmediği suçlamalarını reddeden Şahin, durumu yanlış anlaşılmalardan kaynaklandığını savundu. İtiraz süreci devam ederken, kamuoyu bu çarpıcı gelişmeleri yakından takip ediyor. Şahin’in avukatı, müvekkilinin haklarını sonuna kadar savunacaklarını belirtti.

Tülin Şahin Kimdir?

Kariyer Başlangıcı ve Yükseliş

Tülin Şahin, 13 Aralık 1979 tarihinde Danimarka'nın Odense şehrinde doğdu. Modellik kariyerine 1995 yılında 'Supermodels Of Denmark' yarışmasında başladı. 1998 yılında tasarım eğitimi aldıktan sonra Paris’e giderek modellik kariyerine tam zamanlı olarak devam etti. Türkiye'ye döndüğünde Zeki Triko ile çalışarak adını duyurdu ve "Sivaslı Cindy" olarak anılmaya başladı.

Ahmet Çakır kimdir? Gazeteci yazar Ahmet Çakır aslen nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü ve hastalığı neydi? Ahmet Çakır kimdir? Gazeteci yazar Ahmet Çakır aslen nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü ve hastalığı neydi?

Uluslararası Başarılar ve Sosyal Sorumluluk

Şahin, Paris, Londra, Milano ve New York Moda Haftalarında görev aldı. Ralph Lauren, Silk and Cashmere, Hublot ve Victoria’s Secret gibi markalarla çalıştı. UNICEF Türkiye elçisi olarak da önemli projelerde yer aldı. Televizyonculuk ve yazarlık kariyerinde de başarılar elde etti. "Tülin Şahin İle Moda" programını sunarken, beslenme ve diyet konularında da kitaplar yazdı.

Özel Yaşamı ve Sosyal Sorumluluk

2005 yılında Mehmet Özer ile evlenen Şahin, 2017 yılında boşandı. 2018’de Pedro de Noronha ile ilişki yaşamaya başladı ve Kasım 2019'da kızları Siena Leyla dünyaya geldi. Sosyal sorumluluk projelerinde de aktif olarak yer aldı ve sigara ile alkol karşıtı kampanyalarda görev aldı. Çok dilli iletişimi ile uluslararası platformlarda etkili bir şekilde kendini ifade ediyor.

Editör: Havva Andırır