Club Brugge - Dortmund maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Club Brugge - Dortmund maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Club Brugge - Dortmund maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Club Brugge - Dortmund maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Spor dünyasının tanınmış isimlerinden Mehmet Sevinç, son dönemde dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. TRT Spor'da spikerlik yapan Sevinç'in kariyeri ve hayatı hakkında merak edilenleri derledik.

Mehmet Sevinç Kimdir?

1978 yılında Malatya'da doğan Mehmet Sevinç, eğitimine Malatya Anadolu Lisesi'nde başlamış, yükseköğrenimini ise İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü'nde tamamlamıştır. 2002 yılında bölüm birincisi olarak mezun olan Sevinç, spikerlik kariyerine Eurosport Türkiye'de adım atmıştır. Altı yıl boyunca Eurosport'ta görev yaptıktan sonra, 2008 yılında NTV Spor'a transfer olmuştur. Burada özellikle olimpik branşlar ve amatör sporlar konularında uzmanlaşmıştır.

Mehmet Sevinç'in Kariyer Yolu Nasıldır?

NTV Spor'dan ayrıldıktan sonra Tivibu Spor'da spikerlik kariyerine devam eden Sevinç, aynı zamanda FIBA'nın Medya Operasyon Müdürlüğü görevini üstlenmiştir. 2017 yılında TRT Spor'a transfer olarak burada spikerlik yapmaya devam etmektedir. Sevinç, spor medyası alanındaki tecrübesi ve başarılarıyla dikkat çekmektedir.

Editör: Havva Andırır