Galatasaray'dan Ayrılan Victor Osimhen'in Yeni Adresi Belli Oldu: Kısa Süren Süper Lig Serüveninin Ardından Hangi Takıma Transfer Oldu? Galatasaray'dan Ayrılan Victor Osimhen'in Yeni Adresi Belli Oldu: Kısa Süren Süper Lig Serüveninin Ardından Hangi Takıma Transfer Oldu?

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında İsviçre'nin St. Gallen takımını konuk edecek. Golsüz berabere tamamlanan ilk maçın ardından Trabzonspor, turu geçmek için avantaj sağlamak amacıyla sahaya çıkacak. Rövanş karşılaşması, 29 Ağustos Perşembe günü saat 20:00'de Papara Park'ta oynanacak. Maç, ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Karşılaşmanın Hakemleri Kimler?

Mücadelenin hakemi Letonyalı Andris Treimanis olacak. Treimanis'in yardımcılıklarını yine Letonya'dan Haralds Gudermanis ve Aleksejs Spasennikovs üstlenecek. Dördüncü hakem olarak Aleksandrs Golubevs görev alacakken, VAR hakemi Kristaps Ratnieks ve AVAR hakemi Sergejs Vasjkovs olarak belirlendi.

Trabzonspor’un Muhtemel 11’i Nasıl Olacak?

Trabzonspor'da ilk maçta cezalarını tamamlayan Pedro Malheiro ve Eren Elmalı'nın bu maçta forma giymesi bekleniyor. Sakatlıkları devam eden Anthony Nwakaeme ve Hüseyin Türkmen ise mücadelede yer almayacak. Muhtemel 11'de Uğurcan Çakır kalede, Malheiro, Savic, Denswill ve Barisic savunmada görev alacak. Orta sahada Okay, Mendy, Visca, Bardhi ve Orsic yer alırken, hücumda Draguş'un oynaması öngörülüyor.

Trabzonspor’un Tur Geçme Şansı Nedir?

İsviçre'deki ilk maçın 0-0 berabere tamamlanmasının ardından Trabzonspor, rövanş karşılaşmasında galip gelerek UEFA Konferans Ligi'ne katılmayı hedefliyor. Bordo-mavililer, her türlü galibiyette (1-0, 2-1, 2-0, 3-1 vb.) Konferans Ligi'nde mücadele etmeye hak kazanacak. Maçın eşitlikle tamamlanması durumunda, 90 dakikanın ardından 15’er dakikalık iki uzatma devresi oynanacak. Eşitliğin sürmesi halinde ise penaltı atışları turu geçecek takımı belirleyecek.

Trabzonspor’un Avrupa Kupa Tarihi

Trabzonspor, St. Gallen karşısında Avrupa kupalarındaki 155. maçına çıkacak. Şu ana kadar oynadığı 154 Avrupa kupası maçında 56 galibiyet, 60 mağlubiyet ve 38 beraberlik elde eden Trabzonspor, Avrupa'daki başarısını bu mücadelede sürdürebilmeyi hedefliyor.

Editör: Havva Andırır