Trendyol Süper Lig’de 9. haftanın önemli karşılaşmalarından biri, Trabzonspor ile Başakşehir arasında gerçekleşecek. Milli aranın ardından sahaya çıkacak olan iki takım, 19 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 16:00’da kozlarını paylaşacak. Maç, Trabzon’daki Medical Park Stadyumu'nda oynanacak ve futbolseverler beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak bu heyecanı takip edebilecek.

Maçın Hakem Kadrosu Kimlerden Oluşuyor?

Trabzonspor - Başakşehir karşılaşmasını Zorbay Küçük yönetecek. Yardımcı hakemleri Serkan Çimen ve Osman Gökhan Bilir olacak. Dördüncü hakem olarak ise maçta görev alacak olan isim henüz açıklanmadı. Hakem kadrosunun bu önemli karşılaşmada adil bir yönetim sergilemesi bekleniyor.

Takımların Son Durumu Nasıldır?

Trabzonspor, Şenol Güneş yönetiminde sezon boyunca beklenenden daha düşük bir performans sergiliyor. Ligde oynadığı 7 maçta sadece 1 galibiyet alabilen bordo-mavililer, 6 beraberlik ile 9 puan toplayarak 10. sırada yer alıyor. Trabzonspor, bu süreçte rakip fileleri 7 kez sarsarken, kalesinde 6 gol gördü. Son maçında Hatayspor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor, Başakşehir karşısında kazanarak çıkış yakalamayı hedefliyor.

Öte yandan, Başakşehir, Çağdaş Atan yönetiminde daha iyi bir performans sergileyerek 7 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 14 puan topladı. Ligde 5. sırada bulunan turuncu-lacivertliler, oynadığı maçlarda 14 gol atarken, kalesinde 9 gol gördü. Başakşehir, Trabzonspor deplasmanında da puan veya puanlarla dönmeyi amaçlıyor.

Freiburg - Augsburg yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Freiburg - Augsburg maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Freiburg - Augsburg yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Freiburg - Augsburg maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Başakşehir-2

Sakatlık Durumu Nasıldır?

Her iki takımda da sakatlıkları bulunan oyuncular mevcut. Trabzonspor'da herhangi bir sakatlık bilgisi verilmezken, Başakşehir’de Leo Duarte ve Ömer Ali Şahiner’in sakatlıkları sürüyor. Bu iki oyuncunun durumları maç günü netlik kazanacak ve takımın planlamasını etkileme potansiyeline sahip.

Editör: Mehmet Çetil