Holstein Kiel - Bayern Münih maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Holstein Kiel - Bayern Münih maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Holstein Kiel - Bayern Münih maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Holstein Kiel - Bayern Münih maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off turunda St. Gallen ile oynayacağı rövanş maçında tur için mücadele edecek. İlk maçta İsviçre’de golsüz berabere kalan Bordo Mavililer, bu akşam evinde oynayacakları karşılaşmada avantaj sağlamayı hedefliyor. İşte detaylar:

Trabzonspor-St. Gallen Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Trabzonspor ile St. Gallen arasındaki UEFA Konferans Ligi play-off rövanş maçı 29 Ağustos 2024 Perşembe günü saat 20:00’de başlayacak. Maç, Trabzon’daki Papara Park Stadyumu’nda oynanacak.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Bu kritik karşılaşma, ATV ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. Futbolseverler, bu akşam Trabzonspor’un Avrupa kupalarındaki kaderini belirleyecek maçı bu kanaldan takip edebilecekler.

Trabzonspor St. Gallen1

Trabzonspor’un Tur Atlaması İçin Gerekenler Neler?

Trabzonspor, St. Gallen karşısında alacağı tek farklı galibiyet ile UEFA Konferans Ligi’nde bir üst tura yükselmeyi başaracak. Maçın beraberlikle sonuçlanması durumunda karşılaşma uzatmalara gidecek. İsviçre temsilcisinin galibiyeti halinde ise Trabzonspor, Avrupa kupalarına veda edecek ve bu sezonki Konferans Ligi hayali sona erecek.

Editör: Havva Andırır