Trabzon Kültür Yolu Festivali, 30 Haziran'a kadar sürecek olan zengin programıyla şehirde kültürel bir şölen yaşatacak. Festival kapsamında düzenlenecek olan 9 gün boyunca 40 farklı noktada 500'den fazla etkinlik, Trabzonlular için unutulmaz deneyimler sunacak.

Trabzon Kültür Yolu Festivali nerede?

Festival, yarın 15 Temmuz Hürriyet Parkı'nda gerçekleşecek horon gösterileriyle başlayacak. Bu etkinlikle birlikte, Trabzon'un eşsiz kültürel dokusunu ve coşkusunu festival atmosferinde hissetmek mümkün olacak.

Ünlü İsimler Sahne Alacak

Trabzon Fuar Merkezi'nde kurulacak ana sahnede birbirinden ünlü sanatçılar sevenleriyle buluşacak. Semicenk, Resul Dindar, Ferhat Göçer, Sinan Akçıl, Madrigal, Buray, Simge, Haluk Levent, Ebru Yaşar gibi isimler, müzikleriyle festival katılımcılarına unutulmaz anlar yaşatacak.

Farklı Noktalarda Müzik Ziyafeti

Şehrin çeşitli noktalarında kurulacak sahnelerde de müzik dolu saatler yaşanacak. İsmail Türüt, Retrobüs, Elif Avcı, Erdal Şahin, Yücel Erzan, Umut Mürare, Ender Doğan, Ali Nuri Türkoğlu, Ferhan Tülman, Murat Gökşen, Tansu Can, Seyfullah Kartal gibi müzisyenler, farklı tarzlarda müzikleriyle dinleyicileri coşturacak.

Kültürel Etkinlikler ve Sergiler

Festival sadece müzikle sınırlı kalmayacak; aynı zamanda sanat, edebiyat ve el sanatlarıyla da zenginleşecek. Atatürk Kültür Yolunda adlı eser, yapay zeka destekli dijital sanatla Atatürk'ün Trabzon ziyaret ettiği önemli yapıları canlandıracak. Ayrıca Türk sinemasının efsanevi isimlerinden Hülya Koçyiğit, yazar Beyhan Budak, fotoğraf sanatçısı Seyed Ehsan Mortavazi, Nihat Hatipoğlu ve Emre Ermiş gibi isimler söyleşilerle festivalde yer alacak.

Çılgın Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Son Dakika: 14 Eylül 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı! Çılgın Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Son Dakika: 14 Eylül 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı!

Çocuk Köyü ve Atölye Çalışmaları

Hüseyin Avni Aker Millet Bahçesi'nde kurulacak Çocuk Köyü'nde çocuklara özel etkinlikler düzenlenecek. Ayrıca Trabzon Botanik Parkı, Trabzon Olgunlaşma Enstitüsü ve Halk Eğitim Merkezi'nde geleneksel el sanatları atölyeleri ile kültürel farkındalık artırılacak.

Editör: Havva Andırır