Toplu Konut İdaresi (TOKİ), geçtiğimiz yıl Eylül ayında yaptığı duyuru ile iş yeri ve konut alıcılarına yönelik önemli bir indirim kampanyası başlatmıştı. Bu kampanya kapsamında, konut ve iş yeri alıcılarına yüzde 25 indirim imkanı sunulmuştu. Ancak kampanyadan faydalanmak için belirli şartların yerine getirilmesi gerekiyordu.

BAŞVURU ŞARTLARI VE DETAYLAR

Kampanyadan faydalanabilmek için konut ve iş yeri alıcılarının, başvuru tarihi itibarıyla borç kapatmanın yapıldığı aya ait taksit ödemelerini yapmış olmaları gerekiyordu.
Geriye dönük taksit ve emlak vergisi borcu bulunmaması gerekiyordu.
Geri ödeme taksitleri en geç 2022 yılı haziran ayı sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yerleri alıcıları kampanyadan yararlanabiliyordu.
Taksit sayısı 12 ay ve daha az kalan konut ve iş yeri alıcıları ise indirim kampanyasından yararlanamadı.

KAMPANYA SÜRECİ VE UYGULAMASI

Kampanyadan faydalanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları, Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalamış oldukları aracı bankalardan konut kredisi kullanabileceklerdi.
TOKİ'nin geçtiğimiz yıl düzenlediği bu indirim kampanyası, ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler tarafından büyük ilgi görmüştü. Kampanya ile ilgili yeni gelişmeler ve indirim fırsatları hakkında detaylı bilgi almak için TOKİ'nin resmi internet sitesini ve duyurularını takip etmek önemlidir.

EKMEĞE ne kadar zam geldi, güncel ekmek fiyatı (mayıs) kaç TL? EKMEĞE ne kadar zam geldi, güncel ekmek fiyatı (mayıs) kaç TL?