MHP Kocaeli İl Başkanı Nuri Demirbaş kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve mesleği ne? Nuri Demirbaş neden istifa etti? MHP Kocaeli İl Başkanı Nuri Demirbaş kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve mesleği ne? Nuri Demirbaş neden istifa etti?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 43 ilde toplam 310 gayrimenkulü açık artırma yöntemi ile satışa sunuyor. Satışlar, 20-21 Ağustos 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olup, açık artırma saat 10:30'da başlayacak. İlgililer, açık artırma işlemlerini Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirebilecek. Ayrıca, internet üzerinden de emlakmuzayede.com.tr adresi aracılığıyla teklif verebilecekler.

TOKİ Açık Artırma Konut Satışında Ödeme Planı Nasıl Olacak?

Açık artırmaya katılacak alıcılar, konutlara sahip olmak için çeşitli ödeme planlarından yararlanabilecek. Peşinat olarak yüzde 25 ödeme yapılmasının ardından, alıcılar 60 ay, 72 ay veya 120 ay vadeli ödeme seçenekleri ile konutlarını satın alabilecekler. Bu esneklik, farklı bütçelere sahip bireylerin konut sahibi olma imkânını artırıyor.

66Bb5F8A481B65014B090D2F

Editör: Havva Andırır