Türk sinemasının unutulmazlarından olan "Tokatçı" filmindeki güzeller güzeli Emine karakterini canlandıran Nazan Saatçi, yıllar sonra bile fit hali ve güzelliğiyle dikkat çekmeye devam ediyor.

S 191Ca8489Dce17342971Cd8E1C5Bee

Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla tekrar gündeme gelerek hayranlarının ilgisini topluyor.

3-3

Peki, Nazan Saatçi şimdilerde ne yapıyor? İşte 65 yaşındaki Nazan Saatçi'nin günümüzdeki hali ve kariyerine dair detaylar...

336

Yeşilçam'ın Gözdesi: Nazan Saatçi

Nazan Saatçi, 1958 doğumlu olup, Edebiyat Fakültesi mezunudur. Ancak kariyerine sinemada devam ederek Yeşilçam’ın sevilen yüzlerinden biri haline gelmiştir. 1978 yılında İnci Gazetesi tarafından "sinema kraliçesi" seçilen Saatçi, 1983 yılında katıldığı Miss Asia Pasific yarışmasında ikinci olmuştur. Bu başarıları onun sinemadaki kariyerine de yansımış, birçok unutulmaz filmde rol almasına zemin hazırlamıştır.

M V5 B M T Q0 N Tc3 N T Y4 Nl5 B Ml5 Ban Bn Xk Ft

Tokatçı ve Unutulmaz Emine

Tokatçı filmi, Kemal Sunal, Şevket Altuğ ve Ali Şen gibi usta oyuncuların başrollerini paylaştığı ve Türk sinemasının en çok izlenen filmlerinden biridir. Filmde Kemal Sunal’ın canlandırdığı Osman karakterinin kör kütük aşık olduğu Emine'yi Nazan Saatçi oynamıştır. Güzelliği ve zarafeti ile hafızalara kazınan Emine karakteri, aradan geçen yıllara rağmen hala izleyicilerin gönlünde taht kurmuştur.

193847267 3483939Eb1C493Ecec4Ee3

Nazan Saatçi'nin Günümüzdeki Hali

65 yaşında olmasına rağmen genç kızlara taş çıkaran fiziği ve güzelliği ile dikkat çeken Nazan Saatçi, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla tekrar gündeme gelmiştir. Yıllara meydan okuyan güzelliği ile görenleri hayran bırakan Saatçi, hala fit ve dinamik görüntüsüyle adeta yaşlanmadığını göstermektedir.

728Xauto-10

Sanatla İç İçe Bir Yaşam

Nazan Saatçi, son 14 yıldır sanat çalışmalarıyla meşgul olduğunu belirtiyor. Çocuk hikayeleri yazan ve resim yapan sanatçı, bu yönüyle de hayranlarının takdirini kazanıyor. ABD’de yaşayan Saatçi, sanatını ve hayatını orada sürdürmeye devam ediyor.

Konuşanlar Hasan Can Kaya'nın halası kimdir, neden öldü? Konuşanlar Hasan Can Kaya'nın halası kimdir, neden öldü?

M V5 B M W Iy Z W E1 Nz Qt Z D Bm M C00 Y W Yy L Tk3

Yeşilçam'ın Efsanevi Yıldızı

Saatçi'nin yer aldığı filmler arasında Sessiz Karanlık, Minyeli Abdullah 2, Korkunun Bedeli, Bir Zamanlar Kardeştiler, Kahreden Kurşun, Bıktım Her Gün Ölmekten, Ölümsüz, Baba Kartal, Acılar ve Arzular gibi yapımlar bulunuyor. Ancak Tokatçı filmi, onun kariyerindeki en unutulmaz yapımlardan biri olmuştur.

(1)-17

Yeşilçam’ın güzeller güzeli Nazan Saatçi, aradan geçen yıllara rağmen hala genç ve dinamik görüntüsüyle hayranlarını büyülemeye devam ediyor.

Nazan Saat C3 A7I.1.1.1.1.1.1.1.1.1

Sinema kariyerinde başarılı projelere imza atan Saatçi, günümüzde sanatla iç içe bir yaşam sürüyor ve sosyal medyada aktif olarak yer alarak hayranlarıyla bağını koruyor.

934132 65 yaşında olmasına rağmen genç kızlara taş çıkaran güzelliğiyle, Nazan Saatçi yıllara meydan okuyor ve adeta bir ikon olarak hafızalarda yer alıyor.

Editör: Ali Çakar