Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2024-2025 sezonu için belirlenen Birinci Transfer ve Tescil Dönemi takvimini açıkladı. Takımların kadrolarını güçlendirmek için yoğun çaba harcadığı bu dönem, 24 Haziran 2024 tarihinde başlamıştı. Futbolseverler ve taraftarlar, hangi takımın hangi oyuncuları kadrosuna katacağını merakla beklerken, dönemin son günü de yaklaşıyor.

Transfer dönemi ne zaman bitiyor?

TFF'nin belirlediği takvime göre, Birinci Transfer ve Tescil Dönemi, 13 Eylül 2024 tarihinde sona erecek. Bu tarihe kadar kulüpler, kadrolarını güçlendirmek ve eksiklikleri gidermek için ellerinden geleni yapacaklar. Özellikle büyük takımların ve ligde üst sıraları hedefleyen ekiplerin transfer çalışmaları yakından takip ediliyor.

Trabzonspor-Beşiktaş  maçı (15 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus  beIN Sports 1 Trabzonspor-Beşiktaş maçı (15 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus beIN Sports 1

İkinci Transfer Dönemi Ocak Ayında Başlıyor

Birinci Transfer ve Tescil Dönemi sona erdikten sonra gözler, İkinci Transfer ve Tescil Dönemi'ne çevrilecek. İkinci dönem, 13 Ocak 2025 tarihinde başlayacak ve 11 Şubat 2025 tarihinde sona erecek. Bu süreçte kulüpler, sezonun ikinci yarısında takımlarını güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam edecekler.

Editör: Havva Andırır