Ünlü oyuncu Şevval Sam ve Metin Tekin'in oğlu Taro Emir Tekin, Bodrum Yalıkavak'ta geçirdiği bir günle magazin gündemine oturdu. Kaslı vücuduyla dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu, yaz aylarının en çok konuşulan isimleri arasında yer alacak gibi görünüyor.

Çağla Şıkel’in Pirinçten Hazırladığı Buz Küpleriyle Yaptığı Güzellik Masajı Nedir? Cilt Sağlığı İçin Bu Yöntem Nasıl Uygulanır? Çağla Şıkel’in Pirinçten Hazırladığı Buz Küpleriyle Yaptığı Güzellik Masajı Nedir? Cilt Sağlığı İçin Bu Yöntem Nasıl Uygulanır?

Taro Emir Tekinşevval

Taro Emir Tekin Kimdir Kimin Oğlu?

Taro Emir Tekin'in, kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Tarık Emir Tekin ile ilgili annesi Şevval Sam'ın reddettiği proje teklifi gündemdeydi. Geçtiğimiz akşam düzenlenen bir lansmanda konuşan Tarık Emir Tekin, annesiyle birlikte projede yer almak istediğini ancak annesinin bu teklifi geri çevirdiğini açıklamıştı. Şevval Sam ise oğluna duyduğu hayranlığı dile getirerek, birlikte çalışmanın zorluklarını espriyle karşılamıştı.

Taro Emir Tekin'4114

Taro Emir Tekin, Bodrum Yalıkavak'ta geçirdiği tatilde kendini gösterdi. Kaslı fiziğiyle plajda objektiflere poz veren ünlü oyuncu, sıcak havadan bunalınca iskelenin kenarından denize atlayarak serinlemişti. 27. yaş gününü geçtiğimiz günlerde kutlayan Taro Emir Tekin'in tatil keyfi ise denizde yaptığı keyifli hareketlerle taçlandı.

Editör: Murat Serdar Yıldız