Konuşanlar Hasan Can Kaya'nın halası kimdir, neden öldü? Konuşanlar Hasan Can Kaya'nın halası kimdir, neden öldü?

Türk pop müziğinin megastarı Tarkan, uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni albümünün adını ve çıkış tarihini sosyal medya hesabından duyurdu. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılına özel olarak yazdığı "Sen Rahat Uyu" marşı ile büyük beğeni toplayan Tarkan, hayranlarını heyecanlandıran açıklamalarda bulundu.

Yeni Albüm "Kuantum 51" Geliyor

Tarkan, albümü hakkında yaptığı açıklamada, "Biliyorum ‘artık bitsin bu albüm, çıksın yeni şarkılar’ diyorsunuz. İnanın az kaldı. Azıcık daha sabredin canlarım. Yakındır kavuşmamız" ifadelerini kullandı. Ünlü sanatçı, geçtiğimiz aylarda stüdyoda albüm hazırlığı yaptığı anları paylaşarak, "Albümün mixleri için Utku Ünsal kardeşimle gece gündüz stüdyolardayız. Az kaldı" demişti.

14 Haziran'da Çıkıyor

Tarkan, "Kuantum 51" adını verdiği yeni albümünün çıkış tarihini de duyurdu. Megastar, "Yeni albümüm 14 Haziran’da sizlerle" sözleriyle hayranlarına müjdeyi verdi.

Tarkan'ın yeni albümü "Kuantum 51" ile müzikseverlerle buluşacak olmasının heyecanı tüm sosyal medya platformlarında yankı buldu. Albüm, 14 Haziran'da müzik piyasasında yerini alacak.

Editör: Zeliha YAKUT