Survivor All Star'ın heyecan dolu finalinde ikincilik ödülüne layık görülen Nefise Karatay, Yunanistanlı rakipleriyle yarıştığı süreçte dikkatleri üzerine çekti. Özellikle Yunan yarışmacı Fanis Boletsis'e olan ilgisiyle gündeme gelen Nefise Karatay, yaşadığı duygusal süreci ve sonrasında ortaya çıkan gelişmeleri izleyicilerle paylaştı.

Çağla Şıkel’in Pirinçten Hazırladığı Buz Küpleriyle Yaptığı Güzellik Masajı Nedir? Cilt Sağlığı İçin Bu Yöntem Nasıl Uygulanır? Çağla Şıkel’in Pirinçten Hazırladığı Buz Küpleriyle Yaptığı Güzellik Masajı Nedir? Cilt Sağlığı İçin Bu Yöntem Nasıl Uygulanır?

Survivor Nefise'nin Fanis Aşkı ve Yaşananlar Gündemde

Survivor All Star'ın finalinde, Nefise Karatay canlı yayında Fanis Boletsis'e olan hayranlığını açıkça dile getirdi. Kendisini etkileyen Fanis için duygusal ifadeler kullanan Nefise, "Allah'ım aşkım, yani o çocuğa öldüm, o coolluğu, düşük omuzlar, erkeksi hareketler, beni kendine çok çekiyor inanılmaz çok yakışıklı. Bayıldım çocuğa, karizması beni bitiriyor. Fanis'in yeri ayrı umarım şampiyon olur. Sürekli mavi takımda olmak ve Fanis'le temasta olmak istiyorum." sözleriyle duygularını dile getirdi.

Fanis'in Başka Bir Yarışmacıyla Samimi Görüntüleri

Ancak Nefise'nin duygusal açıklamalarının ardından ortaya çıkan yeni gelişmeler gündemi sarsmış durumda. Fanis Boletsis'in, Nefise'ye rağmen başka bir yarışmacı olan Xrysa Xatzigeorgiou ile samimi görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Bu durum, Nefise Karatay'ın hayranlık duyduğu ismin aslında ilişkisinin başka bir yöne evrilebileceği şeklinde yorumlanmaya başlandı.

Fanis

Nefise'nin Tepkisi ve Sosyal Medya Hamlesi

Görüntülerin ortaya çıkmasıyla birlikte Nefise Karatay, sosyal medya hesaplarından Fanis Boletsis'i takipten çıktı ve "Eyvallah" mesajı niteliğinde bir paylaşım yaptı. Bu adım, Nefise'nin duygusal iniş çıkışlarının ve yaşananların kamuoyu tarafından yakından takip edildiğini gösteriyor.

Editör: Havva Andırır