Survivor All Star'ın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Nagihan Karadere, yarışmada yaşadığı talihsizlikler sonucu Dominik’e veda etmek zorunda kalmıştı. Yarışmanın ardından tedavi görmeye devam eden Karadere, Survivor'ın ardından 10 kilo verdi. Karadere'nin son halini görenler çok şaşırdı.

Dünyaca Ünlü Aktris Demi Moore 61 Yaşında Verdiği Cesur Pozlarla Hala Bir İkon Olduğunu Gösterdi Dünyaca Ünlü Aktris Demi Moore 61 Yaşında Verdiği Cesur Pozlarla Hala Bir İkon Olduğunu Gösterdi

Karadere'nin Son Halini Görenler Çok Şaşırdı.11

Nagihan Karadere Nasıl 10 Kilo Verdi?

Türkiye’ye döner dönmez bacağından ameliyat olan Karadere, yarışma sonrası 10 kilo verdiğini açıkladı. Sağlığına geri kavuşan Nagihan Karadere, şimdilerde sık sık spor yapıyor ve tatilin tadını çıkarıyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Karadere'nin her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alıyor.

Karadere'nin Son Halini Görenler Çok Şaşırdı.525

Nagihan Karadere'nin Son Haline Gelen Yorumlar Neler?

Karadere'nin son haline sosyal medyada; 'harika görünüyorsun', 'fiziği mükemmel', '20'liklere taş çıkarır' gibi yorumlar yapıldı. Nagihan Karadere, yarışma sonrası yaşadığı değişimle ve verdiği kilolarla gündeme gelmeye devam ediyor.

Karadere'nin Son Halini Görenler Çok Şaşırdı.89

Editör: Murat Serdar Yıldız