Survivor All Star 2024'te sona yaklaşırken, heyecan dolu son iki dokunulmazlık oyunundan ilki bu akşam gerçekleşti. Yarışmacılar, finale bir adım daha yaklaşabilmek için kıyasıya mücadele etti. İstanbul'a gitmeyi garantileyecek olan yarışmacı, bu akşamki dokunulmazlık oyununu kazanarak finalist olma hakkı elde edecek. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor All Star 2024'ün ilk finalisti kim oldu?

Dokunulmazlık Oyununda Heyecan Doruktaydı

Yarışmacılar, dokunulmazlık oyununda 7'şer canla mücadeleye başladı. Her galibiyetle canlarını korurken, kaybedenler bir can kaybetti. Oyunda sıfır cana ulaşan yarışmacılar, bir sonraki gün tekrar şanslarını denemek üzere oyun dışı kaldılar.

Fazıl Say’dan Ahmet Çakar’a Sert Sözler: İdil Bilgen’e Yapılan Eleştiriler Haksız mı, Destek Mesajının Arkasında Ne Var? Fazıl Say’dan Ahmet Çakar’a Sert Sözler: İdil Bilgen’e Yapılan Eleştiriler Haksız mı, Destek Mesajının Arkasında Ne Var?

Survi̇vor Batuhan 1

Finalistin Belirlendiği Anlar

İlk olarak Nefise, ardından Seda ve Ogeday oyun dışı kaldı. Son ikiye kalan Atakan ve Batuhan arasında büyük bir mücadele yaşandı. Sonunda Batuhan Karacakaya, Atakan'a karşı galip gelerek Survivor All Star 2024'ün ilk finalisti oldu. Batuhan böylece yarı finalde oynamadan doğrudan final koltuğunda yerini aldı.

En Son Kim Elendi?

Son düelloda Atakan'a 5-3 yenilerek adaya veda eden isim Yunus Emre Özden oldu. Veda konuşmasında duygusal anlar yaşayan Yunus Emre, "Bu sezon yaşandı bitti. Artık söylenecek son sözler şunlar; zor bir hayat yaşadım. 30 yaşına kolay gelmedim ve gerçekten dünya döndükçe insanın üstüne çamur sıçratan bir yer. Ağlayacağım zor tutuyorum kendimi ama bu konuşmayı yapmam lazım. Buraya beni ben olarak kabul ettiniz ve gerçekten hep kazanmaya çalıştınız. Ben büyürken hep şu lafı sözü duydum; her şeyin bedeli var. Yeni bir kimlik verdiniz, gömlek değiştirttiniz minnettarım size." ifadelerini kullandı.

Editör: Zeliha YAKUT