82 yaşındaki Metin Akpınar'ın evlilik dışı iki kız çocuğu olduğu ortaya çıktı. Duygu Nebioğlu, annesini ve kardeşlerini kabul etmeyen Metin Akpınar'a dava açtı ve DNA testi ile babalığını kanıtladı. Ancak konu daha da karmaşık hale geldiğinde, Ümit Besen'in adı da ortaya çıktı.

DNA TESTİ VE ÜMİT BESEN İDDİASI 

Duygu Nebioğlu, Müge Anlı'nın programına katılarak annesi Suphiye Orancı'yı aramaya çalıştı. Programda konuşan Nebioğlu, annesinin Ümit Besen yüzünden cezaevine girdiğini iddia etti. Bu iddia herkesi şaşırttı. Nebioğlu, "Biz yıllarca kuzeni yüzünden cezaevine girdiğini biliyorduk. Sen bana bir isim söyledin, ben şimdi o ismi burada söyleyeyim. Ümit Besen yüzünden benim annem cezaevine giriyor." dedi. Ancak Müge Anlı, bu iddiaya sert tepki gösterdi ve daha fazla araştırılması gerektiğini belirtti.

Berrak Tüzünataç SEVGİLİSİ kim, bakın kimle yakalandı, hemen kaçtı! Berrak Tüzünataç SEVGİLİSİ kim, bakın kimle yakalandı, hemen kaçtı!

MÜGE ANLI TEPKİ GÖSTERDİ 

Müge Anlı, canlı yayında Duygu Nebioğlu'na tepki göstererek, "Annenin cezaevine girme süreci var, bir yerden Ümit Besen'in adını duymuşsunuz, onun adını söylüyorsunuz. Babanızı aramakta sonuna kadar haklısınız, sonuna kadar arkanızdayım. Ancak bu işin pimi çekilmiş bomba gibi olmasın." şeklinde konuştu.

BABAN BARACK OBAMA

Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'nın evlilik dışı ilişkilerinden 4 çocuğu olduğunu açıkladı. Bu çocuklardan birinin ünlü bir ismin kızı olduğunu iddia etti. Ancak Anlı, "Şimdi Adli Tıp Kurumu'ndan çıkan rapor var, sen ısrar ediyorsun benim babam Uğur Dündar diye. Şimdi annen bağlandı baban Barack Obama. Bu işin sonu iyi bir yere gitmiyor." diyerek Duygu Nebioğlu'nu uyardı.