Süper Loto çekilişi 13 Haziran 2024 Çarşamba günü, yani bugün gerçekleşiyor. Haftanın ikinci Süper Loto çekiliş sonuçları canlı yayında açıklanacak. Salı, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftanın 3 günü düzenlenen Süper Loto'da bugünkü çekiliş saat 21.30'da yapılacak. Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye kazanan numaralar bu akşam belli oluyor.

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Bugün gerçekleştirilecek Süper Loto çekilişi ile kazandıran numaralar belli olacak. Sisal Şans ile en çok kazandıran oyunlardan olan Süper Loto çekilişinde, 6 şanslı numarayı doğru bilen kişi günün büyük ikramiyesinin kazananı olacak.

Çağla Şıkel’in Pirinçten Hazırladığı Buz Küpleriyle Yaptığı Güzellik Masajı Nedir? Cilt Sağlığı İçin Bu Yöntem Nasıl Uygulanır? Çağla Şıkel’in Pirinçten Hazırladığı Buz Küpleriyle Yaptığı Güzellik Masajı Nedir? Cilt Sağlığı İçin Bu Yöntem Nasıl Uygulanır?

13 HAZİRAN SÜPER LOTO SONUCU SORGULAMA EKRANI

13 Haziran 2024 Perşembe günü gerçekleşecek Süper Loto çekilişinde kazanan numaralar belli olduğunda, sonuçları buradan öğrenebilirsiniz. Kazandıran Süper Loto çekilişi perşembe akşamı saat 21:30'da gerçekleşecek.

KAZANDIRAN NUMARALAR VE SONUÇ SORGULAMA

Bugünkü çekiliş sonuçları açıklandığında, büyük ikramiyeyi kazanan numaralar buradan ilan edilecektir. Süper Loto'nun bugünkü çekiliş sonuçlarını öğrenmek ve kazanan numaraları görmek için Süper Loto sonuç sorgulama ekranına tıklayabilirsiniz.

Editör: Zeliha YAKUT