Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonunda 7. hafta maç programı futbolseverlerin ilgisini çekiyor. 6. haftanın tamamlanmasının ardından, ligdeki takımların performansları ve gelecek maçlar merakla bekleniyor. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde de mücadele edecekleri için program yoğunluğunu artıracak.

7. Hafta Maç Programı Nasıldır?

Süper Lig 7. hafta maçları 27 Eylül Cuma günü başlayacak ve 30 Eylül Pazartesi günü sona erecek. Haftanın açılış maçı Sivasspor ile İstanbul Başakşehir arasında oynanacak. Cuma günü başlayacak olan maçlar, cumartesi, pazar ve pazartesi günleri de devam edecek.

Cuma Günü Oynanacak Maçlar

27 Eylül Cuma

20:00 Sivasspor – İstanbul Başakşehir

Cumartesi Günü Oynanacak Maçlar

28 Eylül Cumartesi

16:00 Samsunspor – Göztepe
19:00 Galatasaray – Kasımpaşa
19:00 Alanyaspor – Rizespor

Pazar Günü Oynanacak Maçlar

29 Eylül Pazar

16:00 Eyüpspor – Gaziantep
16:00 Trabzonspor – Konyaspor
19:00 Antalyaspor – Fenerbahçe
19:00 Bodrum – Adana Demirspor

Pazartesi Günü Oynanacak Maç

30 Eylül Pazartesi

20:00 Kayserispor – Beşiktaş

Hangi Takımlar Öne Çıkıyor?

Bu hafta oynanacak karşılaşmalarda özellikle Galatasaray ve Fenerbahçe’nin maçları dikkat çekiyor. Galatasaray, Kasımpaşa karşısında puan kaybetmemek için mücadele ederken, Fenerbahçe ise Antalyaspor deplasmanında galibiyet arayacak. Samsunspor, ligde gösterdiği performansla dikkat çekerken, Trabzonspor ise henüz galibiyet alamadığı için Konyaspor karşısında önemli bir sınav verecek.

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi maçı ŞİFRESİZ! Fenerbahçe - Union Saint Gilloise maçı ne zaman, nerde, saat kaçta ve hangi kanalda? TRT 1'de şifresiz Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi maçı ŞİFRESİZ! Fenerbahçe - Union Saint Gilloise maçı ne zaman, nerde, saat kaçta ve hangi kanalda? TRT 1'de şifresiz

Haftanın Kapanış Maçı Nasıldır?

Haftanın kapanış maçı Kayserispor ile Beşiktaş arasında oynanacak. Her iki takım da bu karşılaşmadan galip ayrılarak ligdeki durumlarını iyileştirmek isteyecek. Süper Lig’deki bu haftanın maçları, futbolseverlere heyecan dolu anlar yaşatması bekleniyor.

Editör: Havva Andırır