Ünlü oyuncu Şükran Ovalı, tatil sezonunu Bodrum'da açarak sosyal medyada dikkatleri üzerine çekti. Ancak, Ovalı'nın paylaştığı fotoğrafların birinde yaptığı Photoshop hatası gündeme oturdu. Bu hatanın ardından sosyal medya kullanıcıları arasında bir tartışma başladı.

Şükran Ovalı85854241

Photoshop Hatası Sosyal Medyada Gündem Oldu

Şükran Ovalı, beyaz mayosu ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşırken, yapılan Photoshop düzenlemesiyle bir kolunu ve belini inceltirken diğer kolunu yanlışlıkla kalınlaştırdı. Bu hata, takipçileri ve hayranları tarafından fark edilerek sosyal medyada gündem oldu. Ovalı, hatayı fark ettikten sonra fotoğrafı silse de sosyal medya kullanıcıları bu durumu yakından takip etti.

Aslı Hünel'le Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? 18 Eylül 2024 Çarşamba Gelinim Mutfakta puan durumu nedir? Aslı Hünel'le Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? 18 Eylül 2024 Çarşamba Gelinim Mutfakta puan durumu nedir?

Şükran Ovalı5585858

Şükran Ovalı'nın İlk Kez Anne Olma Sevinci

Şükran Ovalı, futbolcu Caner Erkin ile 2017 yılında Roma'da dünyaevine girmiş ve Ağustos 2018'de de Mihran Ela adını verdikleri bir kızları dünyaya gelmişti. Ovalı, bu süreçte anne olmanın sevincini yaşarken, oyunculuk kariyerine de devam etmişti. Son olarak Yargı dizisinde 'Savcı Derya' karakterine hayat veren Ovalı, ekranlara dönüş yaptığından beri güzellik ve tarzıyla da dikkat çekiyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız