Bundesliga'da şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Borussia Dortmund, Stuttgart deplasmanında kritik bir maça çıkıyor. İki takım arasındaki bu mücadele, 22 Eylül 2024 Pazar günü saat 18:30'da başlayacak. Maç, Stuttgart'ın ev sahipliği yaptığı Mercedes Benz Arena’da oynanacak. Futbolseverler, karşılaşmayı beIN Sports 5 ve Tivibu Spor 2 kanallarından canlı olarak izleyebilecek.

Stuttgart'ın Sezon Başlangıcı Nasıl Geçti?

Stuttgart, yeni sezonun başında beklenen performansı sergileyemedi. Oynadıkları 3 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 4 puan toplayabildi. Takım, bu süreçte 7 gol atarken kalesinde de aynı sayıda gol gördü. Sebastian Hoeneb’in çalıştırdığı Stuttgart, yeni transferlerle güçlenmeye çalıştı. Kadroya katılan Demirovic, El Bilal Toure, Al-Dakhil ve Jeff Chabot gibi isimler, takımın formunu artırma hedefinde önemli rol oynaması bekleniyor. Özellikle Demirovic, oynadığı maçlarda 3 gol atmayı başardı ve Fabian Rieder, 2 asistle dikkat çekti.

Borussia Dortmund

İnter - Milan maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? İnter - Milan maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Serie A İnter - Milan maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? İnter - Milan maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Serie A

Borussia Dortmund'un Sezon Performansı

Borussia Dortmund, sezon başında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Nuri Şahin yönetimindeki sarı-siyahlılar, oynadıkları 3 maçta 7 puan toplayarak 5. sırada yer alıyor. Savunmasıyla güven veren Dortmund, bu süreçte 6 gol atarken sadece 2 gol yedi. Takımın en skorer oyuncuları Karim Adeyemi ve Jamie Gittens, Stuttgart karşısında da etkili olmaya çalışacaklar. Ayrıca, Dortmund'un geçtiğimiz hafta Şampiyonlar Ligi'nde Club Brugge'u 3 farkla mağlup etmesi, moral açısından oldukça önemli bir etken.

Editör: Mehmet Çetil