Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye Çift Promosyon Fırsatı!

En düşük emekli aylığındaki artışla birlikte banka promosyon tutarları da güncellendi. Emeklilerin merakla beklediği promosyon düzenlemeleriyle ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Vakıfbank'ın sunduğu çift promosyon fırsatı, emekliler için büyük bir avantaj sağlıyor. Peki, emekliler çift promosyon alabiliyor mu ve hangi şartları sağlamaları gerekiyor? İşte detaylar...

Eyt Maas 4

Milyonların Maaşı Değişiyor! 2025 Asgari Ücret Zammı Ne Kadar Olacak? Refah Payı Eklenebilir Mi? Enflasyonun Maaş Üzerindeki Etkileri Neler? Milyonların Maaşı Değişiyor! 2025 Asgari Ücret Zammı Ne Kadar Olacak? Refah Payı Eklenebilir Mi? Enflasyonun Maaş Üzerindeki Etkileri Neler?

Emeklilere Çift Promosyon Fırsatı

Yaklaşık 16 milyon emeklinin gözü banka promosyonu düzenlemelerinde. En düşük emekli aylığındaki artışla birlikte promosyonlar da güncellendi. Vakıfbank, emeklilere çifte promosyon ödemesi yapmaya başladı. Emeklilerin Vakıfbank promosyonundan yararlanması için bazı şartları sağlaması gerekiyor. Vakıf Emeklilik kartı ve TROY karta sahip olunması bu şartlar arasında yer alıyor.

1706863886521 Adddd

Kimler Promosyondan Yararlanıyor?

Promosyon ödemelerinden SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklileri ile dul ve yetim aylığı alanlar yararlanabilecek. Dul ve yetim aylığı alan hak sahiplerine en az 5 bin TL promosyon ödemesi yapılıyor.

Ssk Ve Bag Kur Emekli Zam Mujdes

Vakıfbank Çifte Promosyon Sunuyor

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Tarkan Zengin, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Bazı bankalar bu konuda hemen adım attılar. Özel bankalarda şimdiye kadar 18 bin TL promosyon ödenmesine dair açıklama geldi. Vakıfbank, emekliler yılına özel 12 bin TL + 12 bin TL olarak bir promosyon ödemesi açıkladı.

Bankalardan çift promosyon almak mümkün. Emeklilerimiz, kendi maaşları dışında eşinden veya babasından kalan maaşı alıyorsa onu başka bir bankadan alma şartıyla ikinci promosyon alabiliyorlar. Daha fazla promosyon ödeyen bankalar tercih edilebilir. Sözleşme imzalarken kendilerine ayrıca o promosyonları almak için maaş ödemesi dışında başka şartlar koyup koymadıklarına dikkat etmeliler.”

23430

Kamu Bankalarının Rolü

Yeminli Mali Müşavir ve Ekonomist Muhammet Bayram, konuyla ilgili milliyet.com.tr’ye şu ifadeleri kullandı: “Kamu bankaları, banka promosyonu noktasında lokomotif bir güç oluyor. Sayın Cumhurbaşkanı kamu bankalarının ödeyeceği promosyon tutarlarını artırmıştı. Özel bankaların da bunu takip edeceğinden bahsetmişti. Vakıfbank şu anda TROY kart üzerinden yapılan harcamalara binaen emeklilere çifte promosyon sunacak.

Bu ve bunun gibi hizmetlerle birlikte hem Vakıfbank hem Ziraat Bankası hem de Halkbank’ın getireceği yeniliklerle birlikte emeklilerimiz refaha kavuşacaktır. Bu yıl emekliler yılı ilan edildi. Kurum ve kuruluşlar nezdinde anlaşmalar yapılmaya çalışılıyor, emeklilerin refahı ve kazancı artırılmaya çalışılıyor.

Vakıfbank’ın yapmış olduğu düzenleme ile birlikte emekliler çift promosyona sahip olacak. Ben, Vakıfbank’ın yapmış olduğu bu yeniliği Ziraat Bankası ve Halkbank’ın izleyeceğini düşünüyorum. Diğer bankaların da yeni adımlar atacağını düşünüyorum.”

Emeklilerden Intibak Mektubu 1L F

Promosyon Ödemeleri ve Şartlar

Emeklilerin çift promosyon fırsatından yararlanabilmesi için bazı şartları yerine getirmesi gerekiyor. Vakıfbank tarafından sunulan promosyonlardan faydalanabilmek için Vakıf Emeklilik kartı ve TROY karta sahip olunması gerekiyor. Ayrıca, emekliler maaşlarını bu bankaya taşıyarak ve belirli bir süre bankada kalma taahhüdünde bulunarak promosyon ödemelerinden faydalanabiliyorlar.

-112

Emeklilere sunulan çift promosyon fırsatı, milyonlarca emekli için büyük bir avantaj sağlıyor. Vakıfbank’ın başlattığı bu uygulamanın diğer bankalar tarafından da takip edilmesi bekleniyor. Emekliler, promosyon ödemelerinden yararlanırken dikkat etmeleri gereken şartları yerine getirerek daha yüksek kazanç elde edebilirler. Emeklilerin refahını artırmayı hedefleyen bu düzenlemelerle birlikte, bankalar arasındaki rekabet de artıyor ve emeklilere daha iyi fırsatlar sunuluyor.


 

Editör: Ali Çakar