Filenin Sultanları Yarı Finalde! Hande Baladın'ın Gözyaşlarıyla Tarihi Zafer

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye voleybol milli takımı, Filenin Sultanları, çeyrek finalde Çin ile karşılaştı. Bu heyecan dolu karşılaşmada, Sultanlar karar setini alarak 3-2 galip geldi ve Türkiye voleybol tarihinde ilk kez yarı finale yükseldi. Rakibimiz ise İtalya-Sırbistan maçının galibi olacak.

66B1Ef126244F026B986Dd49

Galatasaray-Gaziantep FK Maçı Ne Zaman Oynanacak? Ertelenen Galatasaray-Gaziantep FK Maçın Tarihi ve Saati Belli Oldu mu? Galatasaray-Gaziantep FK Maçı Ne Zaman Oynanacak? Ertelenen Galatasaray-Gaziantep FK Maçın Tarihi ve Saati Belli Oldu mu?

Melissa Vargas'tan Muhteşem Performans

Çeyrek final maçında Filenin Sultanları'ndan Melissa Vargas, müthiş bir performans sergileyerek 42 sayı ile katkı sağladı. Vargas'ın üstün performansı, takımın galibiyetinde kilit rol oynadı.

1381451

Hande Baladın Sakatlığına Rağmen Sahada

Mücadelede sakatlanan Hande Baladın, büyük bir fedakarlık göstererek oyuna devam etti. Sakatlığına rağmen kenara gelmeyen Hande, gözyaşlarını tutamadı. Bu azim ve kararlılık, takımın ruhunu ve mücadelesini simgeledi.

Vf0 D Z Ei P R Uqw B Wb L1Wcwg

Rakibimizi Bekliyoruz

Filenin Sultanları, yarı finalde 8 Ağustos Perşembe günü İtalya-Sırbistan maçının galibiyle karşı karşıya gelecek. Bu tarihi başarı, tüm Türkiye'yi heyecanlandırdı ve takımın yarı finaldeki rakibini beklerken büyük bir heyecan ve umutla doldu.

Filenin Sultanlari Milletler Lig

Maçın Ardından Duygusal Anlar

Maçın ardından takım kaptanı Eda Erdem ve oyuncu Aslı Kalaç duygusal açıklamalarda bulundu.

Eda Erdem: "Ne maçtı ama... Sahada herkes elinden geleni yaptı. Maçta bir arada kaldık. Çeyrek finaller her zaman zor oluyor, Çin de iyi oynuyor ama bir arada kalmayı başardık. Yıllardır hep ucundan dönüyoruz ama sonunda ilk 4'teyiz. Daha iyi oyun da yolda. Sahada her şeyimizi ortaya koyduk. Çok mutluyum, ben gerçekten çok mutluyum. Voleybolu çok seviyorum. Benim üçüncü olimpiyatım ama bundan sonra bu takım her olimpiyatta olacak. Bende daha çok oynayanlar, benden daha çok sayı alanlar olacak."

Aslı Kalaç: "Kalbim dayanmadı tie-break boyunca ağladım."

Fileninsultanlariolimpiyat

Canlı Yayında Gözyaşları

Maçın son düdüğünden sonra canlı yayında oyuncuların gözyaşlarını tutamaması, hem sahadaki hem de ekran başındaki izleyicilere duygusal anlar yaşattı. Filenin Sultanları'nın bu tarihi zaferi, Türkiye voleybolunun altın sayfalarına kazındı.

I-91

Filenin Sultanlarının Tarihi Çin Zaferinden Fotoğraflar

Galibiyetin ardından Filenin Sultanları'nın sevinç dolu anları, gözyaşları ve zafer fotoğrafları, bu tarihi anı ölümsüzleştirdi. Takımın birlik ve beraberliği, zaferin ardından çekilen karelerde bir kez daha gözler önüne serildi.

B1C9Z B Koce6 X Aa Xn C7 S90 Q5T Rf U Fcr M

Türkiye'nin voleybol tarihine altın harflerle kazınan bu zafer, spor severlere ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Filenin Sultanları'nın yarı finaldeki mücadelesini merakla bekliyoruz. Herkesin yüreği bu takım için atıyor ve milli gururumuzun yarı finalde de başarılı olmasını diliyoruz.

Filenin Sultanları'nın tarihi zaferini kaçırmayın ve Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'ndaki bu efsanevi anları galerimizdeki fotoğraflarla yeniden yaşayın.

Editör: Ali Çakar