Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), bu hafta iki firmaya halka arz onayı verdi. Gündoğdu Gıda Süt Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş. ile Kıraç Galvaniz Telekomünikasyon Metal Makine İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş., halka arz edilmek üzere onaylandı. Ancak, henüz onaylı izahname yayınlanmadığı için bu şirketlerin talep toplama tarihleri kesinleşmemiştir.

FED Faiz Kararı 2024 Eylül Ayında Ne Zaman Açıklanacak? Amerikan Merkez Bankası’nın Kararı Altın Fiyatlarına Nasıl Yansıyacak? FED Faiz Kararı 2024 Eylül Ayında Ne Zaman Açıklanacak? Amerikan Merkez Bankası’nın Kararı Altın Fiyatlarına Nasıl Yansıyacak?

Gündoğdu Gıda Halka Arzı Detayları

Gündoğdu Gıda Süt Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş., halka açıklık oranı yüzde 26,64 olarak belirlenmiştir. Şirket, toplamda 10 milyon adet lotu yatırımcılara sunacak olup, halka arz büyüklüğü 350 milyon TL olarak öngörülmektedir. Halka arz sırasında hisselerin fiyatı 35 TL olarak belirlenmiştir.

Kıraç Galvaniz Halka Arzı Detayları

Kıraç Galvaniz Telekomünikasyon Metal Makine İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş., halka açıklık oranı yüzde 26,47 ile 1 milyar TL büyüklüğünde bir halka arz gerçekleştirecektir. Şirket, 24 TL fiyatından toplamda 45 milyon lotu yatırımcılara sunacaktır. Talep toplama tarihleri ise henüz açıklanmamıştır.

Editör: Havva Andırır