Türkiye'de emekli maaşlarıyla ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Ekonomi yönetimi tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulan en düşük emekli aylığı rakamı açıklandı ve tartışmalar son buldu. Peki, emekli maaşlarına refah payı zammı mı geliyor?

En Düşük Emekli Aylığına Yapılan Zam Ne Kadar?

Bugün AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler tarafından yapılan açıklamaya göre, en düşük emekli aylığı 10 bin TL'den 12 bin 500 TL'ye yükseltildi. Bu zam, emekliler arasında nasıl bir etki yaratacak?

Emekli5 Ewuh

Masum Türker'den Çarpıcı İddia: Refah Payı Zammı Geliyor mu?

Eski devlet bakanı Masum Türker'in canlı yayında yaptığı açıklama dikkat çekti. Türker, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önümüzdeki günlerde emekli aylıklarına refah payı zammı yapılacağını duyurdu. Bu iddia ne kadar gerçekçi?

Masumtürker212145

Emekli Maaşlarına Yönelik Beklentiler ve Hükümetin Açıklamaları

Ekonomi yönetiminin, emekli maaşlarının iyileştirilmesi konusundaki adımları nasıl değerlendiriliyor? Halk ve uzmanlar bu zamdan nasıl etkilenecek?

SON DAKİKA DEPREM HABERİ AFAD/KANDİLLİ: 25 Eylül 2024 BİTLİS'TE deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? SON DAKİKA DEPREM HABERİ AFAD/KANDİLLİ: 25 Eylül 2024 BİTLİS'TE deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu?

Abdullah Güler'in Açıklamaları: Emeklilere Ne Zaman Yansıyacak?

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler'in açıklamalarına göre, emeklilerin yeni maaşları ne zaman ödenecek? Süreç nasıl işleyecek?

Editör: Murat Serdar Yıldız