Son dakika bilgilerine göre, Akdeniz’de saat 17.05’te 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamada, depremin büyüklüğünün 4.5 olduğu ve derinliğinin 6 kilometre olarak belirlendiği bildirildi.

Depremin Etkileri ve Merkez Üssü Neresi?

Depremin merkez üssü hakkında detaylı bilgi verilmezken, bölgedeki sarsıntının geniş bir alanda hissedildiği belirtiliyor. Depremin Akdeniz’de gerçekleşmesi, deniz içindeki sismik hareketliliğin arttığını gösteriyor. Depremin etkileri hakkında henüz resmi bir değerlendirme yapılmadı; ancak, yerel yetkililer ve acil durum ekipleri olası zararları ve can kaybını en aza indirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Kamuoyuna Bilgi Verme

Yetkililer, vatandaşların güvenliğini ön planda tutarak sarsıntı anında dikkatli olmalarını ve gerekli tedbirleri almalarını tavsiye ediyor. Ayrıca, depremin ardından olası artçı sarsıntılara karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. AFAD ve diğer yetkili kurumlar, gelişmeleri takip ederek kamuoyunu bilgilendirmeye devam edecek.

EGM Bekçi alımı 2024: Çarşı ve Mahalle Bekçiliği alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? İşte Bekçi alımı başvuru şartları EGM Bekçi alımı 2024: Çarşı ve Mahalle Bekçiliği alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? İşte Bekçi alımı başvuru şartları

Kamuoyuna, bu tür durumlarda yetkililerden gelen resmi bilgilerin takip edilmesi ve gereksiz paniğe kapılmadan sakin olunması öneriliyor.

Editör: Mehmet Çetil