Masterchef Türkiye'nin sevilen jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu, özel hayatıyla gündemde kalmaya devam ediyor. 20 yıllık eşi Aslı Sencer ile geçtiğimiz yıl boşanan ve çiftin iki çocuğunun velayeti eski eşine verilen Somer Sivrioğlu, son zamanlarda Ayşe Özyılmazel ile yaşadığı aşkla dikkatleri üzerine çekiyor.

MasterChef 2024'te Bu Haftanın 7. Eleme Adayı Kim Oldu? Eleme Potasına Giren Son Yarışmacı Hangi Takımdan? MasterChef 2024'te Bu Haftanın 7. Eleme Adayı Kim Oldu? Eleme Potasına Giren Son Yarışmacı Hangi Takımdan?

Somer Sivrioğlu Aşk Hayatında Yeni Bir Başlangıç

Somer Sivrioğlu'nun önceki ilişkisinden sonra adı bir süre Aslı Turanlı ile anılmış, ancak bu iddiaların ardından ikiliden sadece arkadaş oldukları açıklaması gelmişti. Son olarak Somer Sivrioğlu'nun Ayşe Özyılmazel ile birlikte olduğu iddiaları, Özyılmazel'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla doğrulanmıştı.Tatilden Romantik Paylaşımlar

Ayşe Özyılmazel Kaç Yaşında?Nereli?

Oya Germen ve sanatçı Neco'nun kızı Ayşe Özyılmazel, 24 Ekim 1979 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Zeynep Özyılmazel adında bir ablası, Leyla adında bir kız kardeşi ve Ali Nejat adında bir erkek kardeşi vardır. İstek Semiha Şakir Lisesi'nden 1997 yılında mezun oldu. Yeditepe Üniversitesi Sinema Bölümünden 2001 yılında mezun oldu. Aynı yıl "Sana Bi'şey Olmasın" adlı ilk kitabını çıkardı.

Editör: Havva Andırır