Uyuşturucu türleri arasında yer alan Skunk, son günlerde gündemde yer alarak vatandaşların merak ettiği konular arasında yerini aldı. İşte, Skunk hakkında bilinmesi gerekenler:

SKUNK NEDİR VE NE ANLAMA GELİR?

Skunk, Türkçe'deki kelime anlamıyla Kokarca anlamına gelmektedir. Bu isim, maddeye kokusundan dolayı verilmiştir. Skunk, esrardan daha güçlü ve etkili bir uyuşturucu maddedir. Hibrid bir tohumdan elde edilir ve esrarın aktif maddesi olan THC'nin (Tetrahidrokannabiol) etkisini çok daha fazla arttırır. Normal esrarın %2-4 THC içerdiği düşünülürken, Skunk türü esrarlarda bu oran %20'ye kadar çıkabilir.

Yavuz Doğan kimdir, Kaç yaşında, nereli, mesleği ne, evli mi, ne iş yapıyor? Yavuz Doğan kimdir, Kaç yaşında, nereli, mesleği ne, evli mi, ne iş yapıyor?

SKUNK'IN ETKİLERİ VE ZARARLARI

Skunk, esrara göre daha hızlı etki gösterir ve daha güçlü halüsinasyonlara neden olabilir. Kullanıcıda yoğun kaygı, panik, kusma, mizaç yükselmesi, zaman ve yer algısının değişimi gibi etkilere yol açabilir. Ayrıca, kullanımı şizofreni gibi akıl hastalıklarına neden olabilir.

Skunk, esrarın daha güçlü ve etkili bir türüdür. Kullanımı ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir ve akıl sağlığını olumsuz yönde etkileyebilir. Bu nedenle, uyuşturucu madde kullanımından kaçınılmalı ve sağlıklı bir yaşam tarzı benimsenmelidir.