Hindistan'ın Goa eyaletinde, eski kocası tarafından ormanda ağaca zincirlenmiş halde bulunan 49 yaşındaki Lalita Kayi Kumar, 40 gün boyunca kayıptı. Kumar, ağlamasını duyan bir çoban tarafından ormanda bulundu. Kurtarıldığında, konuşacak hali bile olmayan Kumar’ın durumunu bir not aracılığıyla anlattığı belirtildi. Bu not, ona büyük acılar yaşatan kişinin eski kocası olduğunu ortaya koydu.

Yaşadığı Kabusun Ayrıntıları Neler?

Lalita Kayi Kumar, yazdığı notta eski kocasının kendisini ölüme terk ettiğini ve 40 gündür aç kaldığını belirtti. Notunda ayrıca, kendisine 'ağır psikoza yol açmak' amacıyla bir enjeksiyon yapıldığını ve bunun çenesinin kilitlenmesine, su içemez hale gelmesine yol açtığını ifade etti. İngiliz basını, Kumar'ın damar yoluyla beslenmesi gerektiğini bildirdi.

Şırnak Valiliğine atanan Birol Ekici kimdir? Birol Ekici aslen nereli, kaç yaşında ve nerelerde görev yaptı? Şırnak Valiliğine atanan Birol Ekici kimdir? Birol Ekici aslen nereli, kaç yaşında ve nerelerde görev yaptı?

Kumar'ın Fiziksel Durumu Nasıldı?

Bulunduğunda bacakları ağaca bağlı, elleri ise serbest olan Kumar, çok zayıf durumda ve zincirlerini çözme kapasitesinden yoksundu. Vücudunda çeşitli yaralar ve izler olduğu tespit edildi. Üzerinde transparan bir yağmurluk, yeşil bir gömlek ve yıpranmış kahverengi pantolon vardı. Doktorlar, Kumar'ın ruh sağlığıyla ilgili endişeler dile getirerek onu hastaneye sevk etti. Bir hastane yetkilisi, Kumar'ın şiddetli depresyon ve diğer ruhsal rahatsızlıklar yaşadığını ve antidepresan kullandığını açıkladı.

66Ab67386244F026B986C457

Eski Kocaya Yönelik Hukuki Süreç Başlatıldı mı?

Olayın ardından polis, Kumar’ın eski kocasına cinayete teşebbüs suçlamasıyla dava açtı. Ayrıca, çiftin yakınları da polis tarafından sorgulanıyor. Kumar'ın yaşadığı trajedi ve devam eden hukuki süreç, bölgedeki yetkililerin ve kamuoyunun büyük ilgisini çekmiş durumda.

Editör: Havva Andırır