GS-FB CANLI İZLE (19 Mayıs) şifresiz mi, Galatasaray-Fenerbahçe nereden izlenir? GS-FB CANLI İZLE (19 Mayıs) şifresiz mi, Galatasaray-Fenerbahçe nereden izlenir?

Futbol yorumcusu Sinan Engin, katıldığı televizyon programında büyük bir şok yaşadı. Canlı yayın sırasında aniden koltuktan düşen Engin'i gören eski hakem Ahmet Çakar'ın verdiği tepki ise programa damga vurdu. O anlar sosyal medyada kısa sürede viral oldu.

OLAYIN DETAYLARI

Beyaz TV ekranlarında canlı olarak yayınlanan bir futbol programında, masada futbol dışında bir konunun tartışıldığı sırada Sinan Engin arkasına yaslanırken bir anda koltuğundan düştü. Durumu fark eden Ahmet Çakar hemen yanına koştu. Stüdyodan yükselen "Ne oldu?" sorusuna "Sinan düştü" yanıtını veren Çakar, daha sonra ise Allahu Ekber diye bağırdı.

SOSYAL MEDYADA OLAYIN YANKILARI

Yaşanan bu olayın görüntüleri kısa sürede sosyal medyada yayıldı ve büyük ilgi gördü. İzleyiciler, Sinan Engin'in düşme anını ve Ahmet Çakar'ın tepkisini konuşarak paylaştılar. Olayın ardından programda nasıl devam edildiği merak konusu oldu.

Bu tür beklenmedik anlar, canlı yayınların doğasında yer alsa da izleyiciler için her zaman ilgi çekici olmaya devam ediyor.