Beyaz Futbol'daki geleceği belirsiz olan Sinan Engin, EURO 2024 için bir YouTube kanalı ile anlaştığını duyurdu. 13 yıldır ekranlarda olan Beyaz Futbol yaz arasına girmiş olmasına rağmen sürekli gündemde kalmaya devam ediyor. Programın yorumcularından Sinan Engin ve Ahmet Çakar, haftalar öncesinde programdan ayrılacaklarını açıklamıştı.

Ahmet Çakar Geri Döndü

Bu açıklamadan bir süre sonra Ahmet Çakar, Beyaz TV ile aralarındaki sorunları çözdüklerini belirterek yeniden anlaşma sağladığını ifade etti. Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı, Abdülkerim Durmaz ve Ertem Şener’in de devam kararı aldığını, ancak Sinan Engin’in durumunun belirsiz olduğunu söylemişti.

Sinan Engin'in Yeni Adresi: YouTube

Acun Ilıcalı ile anlaştığı iddiaları dolaşan Sinan Engin, EURO 2024’te yorumculuk yapmak üzere bir YouTube kanalına imza attı. Engin, kanaldaki ilk yayınını Türkiye’nin 3-1 galip geldiği Gürcistan maçının ardından gerçekleştirdi.

Galatasaray-Gaziantep FK Maçı Ne Zaman Oynanacak? Ertelenen Galatasaray-Gaziantep FK Maçın Tarihi ve Saati Belli Oldu mu? Galatasaray-Gaziantep FK Maçı Ne Zaman Oynanacak? Ertelenen Galatasaray-Gaziantep FK Maçın Tarihi ve Saati Belli Oldu mu?

Ahmet Çakar'dan Destek

Sinan Engin’in ilk yayını için Ahmet Çakar, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Sevgili kardeşim Sinan hayırlı olsun” yorumunda bulundu.

Beyaz Futbol’da Son Durum

Beyaz Futbol yaz arasına girmiş olsa da programın geleceği merakla bekleniyor. Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı, Abdülkerim Durmaz ve Ertem Şener’in devam kararı almalarına rağmen, Sinan Engin’in yeni adresi olarak YouTube’u tercih etmesi, programın dinamiklerinde değişiklikler olabileceğinin sinyallerini veriyor.

Editör: Zeliha YAKUT