Ünlü şarkıcı Şimal, bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Üç yıl önce meme kanserini yenen Şimal, geçtiğimiz aylarda beyninde tümör olduğunu öğrenmiş ve ameliyat olmuştu. Operasyonun ardından ışın tedavisine başlayan Şimal, saçlarının döküldüğünü sosyal medyada paylaşmıştı.

Bahar dizisi hangi günler ? Hangi gün hangi kanalda yayınlanıyor? Bahar: Hayatta Kalma Mücadelesinden Yeni Bir Başlangıca! Bahar dizisi hangi günler ? Hangi gün hangi kanalda yayınlanıyor? Bahar: Hayatta Kalma Mücadelesinden Yeni Bir Başlangıca!

DOĞUM GÜNÜNDE DUYGUSAL ANLAR

Şimal, 25 Nisan'da 38. yaşına bastı ve doğum gününü yakın dostlarıyla kutladı. Pastasındaki mumları üflerken gözyaşlarına boğulan Şimal'in duygusal anları sosyal medyada paylaşıldı. Gözyaşlarıyla dilek dileyen Şimal'in yaşam mücadelesi sevenlerini derinden etkiliyor.

ŞİMAL'İN SAĞLIK DURUMU VE UMUDU

Ünlü şarkıcı, sağlık sorunlarıyla mücadele ederken umudunu kaybetmiyor. Şimal, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla hayranlarına moral verirken, sağlık durumuyla ilgili detaylı bilgiler paylaşmaya devam ediyor. Gözyaşlarıyla dolu anlar yaşasa da güçlü duruşuyla da dikkat çeken Şimal, sevenlerine ilham olmaya devam ediyor.

Şimal'in yaşam mücadelesi ve doğum günü kutlaması, sevenlerini duygulandırıyor. Ünlü şarkıcının sağlık durumuyla ilgili gelişmeleri yakından takip eden hayranları, onun sağlığına kavuşmasını ve mücadelesini başarıyla tamamlamasını diliyor.