Show TV’de izleyicilerle buluşmaya hazırlanan, Ay Yapım imzalı yeni dizi ‘Deha’, etkileyici bir slogan ve güçlü bir tanıtımla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Umut Aral’ın yönetmenliğini üstlendiği, senaryosunu Damla Serim’in yazdığı dizi, meraklı bekleyişin ardından yakında yayın hayatına başlayacak. ‘Babana Bile Güvenme’ sloganıyla dikkat çeken dizinin ilk afişi, izleyicilere dizinin iddialı yapısını ve güçlü kadrosunu tanıttı.

Çağla Şıkel’in Pirinçten Hazırladığı Buz Küpleriyle Yaptığı Güzellik Masajı Nedir? Cilt Sağlığı İçin Bu Yöntem Nasıl Uygulanır? Çağla Şıkel’in Pirinçten Hazırladığı Buz Küpleriyle Yaptığı Güzellik Masajı Nedir? Cilt Sağlığı İçin Bu Yöntem Nasıl Uygulanır?

Deha Dizisinin Konusu Nedir?

‘Deha’, iyilikte ve kötülükte deha olan bir baba ile oğul arasındaki yıllar sonra gerçekleşen yüzleşmeyi merkezine alıyor. Dizi, baba ve oğulun intikam ve hesaplaşma sürecinde herkesin göremediği derinlikleri ve yüzleriyle tanışacağı bir hikaye sunuyor. Senaryosundaki karmaşık ilişkiler ve sürükleyici anlatımıyla dikkat çeken dizi, izleyicilere etkileyici bir drama sunmayı vaat ediyor.

Deha Dizisi

Deha’nın Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

‘Deha’ dizisi, Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, ve Taner Ölmez gibi ünlü isimleri buluşturuyor. Ayrıca, Onur Saylak, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu, Seda Akman, Zuhal Gencer, Umutcan Ütebay, Emel Göksu, Cenk Kangöz, Taner Rumeli, Oğulcan Arman Uslu, Eylül Ersöz, Çağrı Atakan, Ali Berge, Çağan Efe Ak, Abdurrahman Yunusoğlu ve Yusuf Selim Uğurlu gibi başarılı oyuncular da dizinin kadrosunda yer alıyor.

Deha Dizisi1

Editör: Havva Andırır