Barış Alper Yılmaz ile Anılıyordu! Şeyma Subaşı'ndan Olay Yaratan İtiraf: "Aşık Oldum"

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, son dönemde futbolcu Barış Alper Yılmaz ile adı anılıyor. Subaşı'nın sosyal medyada yaptığı çarpıcı bir itiraf, hem takipçileri hem de medyada büyük yankı uyandırdı. Subaşı, yaptığı paylaşımda aşık olduğunu açıklayarak gündeme oturdu.

4 Vxla

Şeyma Subaşı ve Barış Alper Yılmaz İddiaları

Son dönemde futbol dünyasının parlayan yıldızlarından Barış Alper Yılmaz ile adı anılan Şeyma Subaşı, bu iddialar karşısında sessiz kalmayı tercih etmişti. EURO 2024'teki etkileyici performansıyla dikkat çeken Yılmaz, birçok kişi tarafından Subaşı ile ilişkilendirildi. İkilinin birlikte eğlendikleri anlar medyada sıkça yer aldı.

Skf1Pzaj3 Ue9J Npu Kx6 Iv Q

Şeyma Subaşı'nın Çarpıcı İtirafı

Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, "Tahmin edin ne oldu çocuklar? Yine aşık oldum. LOL. Ve neredeyse düşünüyordum...

Seyma Subasi Sevgilisiyle Dudak

Acaba herhangi bir heyecan, herhangi bir yer veya herhangi bir insan olacak mı? Ve ne oldu biliyor musunuz? Evet. Hâlâ hissedecek çok şey var," ifadelerini kullandı.

66A096461Fe6D397

Bu açıklama, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve Subaşı'nın aşk hayatına dair yeni spekülasyonlara yol açtı.

Basliksiz 1 G T Eu Cover

Acun Ilıcalı ile Evliliği ve Meedo ile Boşanma Süreci

Acun Ilıcalı ile olan evliliği boyunca sıkça konuşulan Şeyma Subaşı, bu evlilikten sonra da aşk hayatıyla gündemden düşmedi.

1200X628 Unlu Fenomen Seyma Suba

Ilıcalı ile evliliği sona erdikten sonra, Meedo ile yaptığı evlilikte de aradığı mutluluğu bulamayan Subaşı, tek celsede boşanarak tekrar bekar hayatına döndü. Subaşı, özel hayatıyla sıkça medyada yer almaya devam etti.

Adi Baris Alper Yilmazla Anilan

Eski Evliliğe Duygusal Dönüş

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı ile evlendikleri yerden bir paylaşım yaparak, "Buraya geri döndüğümde biraz duygusallaştım çünkü 7 yıl önce burada evlendim," demişti.

Ekran Resmi 2024 07 24 081355

Dilan ve Engin Polat Davasında Tutukluluk Hali Devam Edecek mi? Mahkeme Bugün Hangi Kararı Verecek? Dilan ve Engin Polat Davasında Tutukluluk Hali Devam Edecek mi? Mahkeme Bugün Hangi Kararı Verecek?

Bu paylaşım da sosyal medyada büyük ilgi gördü ve Subaşı'nın eski evliliğine dair duygusal anlarını takipçileriyle paylaşması, geniş yankı uyandırdı.

Seyma Subasi Elle Turkiye Nin Ya

Şeyma Subaşı'nın Sosyal Medya Etkisi

Sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Şeyma Subaşı, paylaşımlarıyla sıkça gündeme gelmektedir. Özellikle aşk hayatına dair yaptığı açıklamalar, takipçileri ve medya tarafından büyük ilgiyle takip edilmektedir.

I-59

Subaşı'nın son aşk itirafı da bu ilgiyi doğrulayan bir başka örnek oldu.

Image-13

Şeyma Subaşı, aşk hayatıyla ve sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sıkça gündemde kalmaya devam ediyor. Barış Alper Yılmaz ile olan iddialar ve son aşk itirafı, Subaşı'nın özel hayatına dair spekülasyonları artırdı.

Seyma Subasi Acunu Aldattigi Id

Acun Ilıcalı ile olan eski evliliği ve Meedo ile olan boşanması da Subaşı'nın hayatındaki önemli dönüm noktaları arasında yer alıyor. Subaşı'nın sosyal medyada yaptığı açıklamalar, takipçileri tarafından büyük ilgiyle takip edilmeye devam edecek gibi görünüyor.

Adi Baris Alper Yilmazla Anilan-1

Editör: Ali Çakar