Star TV'nin sevilen dizisi "Yalı Çapkını", yeni sezonuyla Cuma akşamları izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un paylaştığı dizi, hem oyuncuları hem de hikayesiyle dikkat çekiyor.

TARO EMİR TEKİN'İN HAYATI VE KARİYERİ

Yeni sezonunda Halis Ağa'nın torununu oynayan Taro Emir Tekin, dizide "Kaya" karakterine hayat veriyor. İşte Taro Emir Tekin'in biyografisi:

ERKEN YAŞTA OYUNCULUK KARİYERİNE BAŞLADI

Taro Emir Tekin, 15 Haziran 1997'de İstanbul'da doğdu. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam ile eski futbolcu Metin Tekin'in oğludur. Henüz çocuk yaşta oyunculuk eğitimleri almaya başlayan Tekin, Oxford Drama Okulu'nda drama eğitimi aldı. Daha sonra RADA Vakfı kursuna katıldı ve çalışmalarına Oxford School of Drama'nın tiyatro bölümünde devam etti.

TELEVİZYON DİZİLERİNDE ROL ALDI

Taro Emir Tekin, oyunculuk kariyerine Bir Peri Masalı adlı dizideki Onur Köksal rolüyle adım attı. Daha sonra Netflix dizisi Rise of Empires'da yer aldı ve Sadakatsiz dizisinde Selçuk Dağcı karakterini canlandırdı. Bu rollerle geniş kitleler tarafından tanındı.

Yasmin Erbil paylaştı, Survivor sevgilisi Poyraz sessiz kalamadı, o pozlar için bakın ne dedi? Yasmin Erbil paylaştı, Survivor sevgilisi Poyraz sessiz kalamadı, o pozlar için bakın ne dedi?

YALI ÇAPKINI DİZİSİNDE "KAYA" KARAKTERİNİ CANLANDIRIYOR

Şu anda Star TV'de yayınlanan "Yalı Çapkını" adlı dizide Kaya karakterine hayat veren Taro Emir Tekin, performansıyla da dikkat çekiyor. Genç oyuncunun rol aldığı dizilerdeki başarılı performansı, izleyiciler tarafından takdirle karşılanıyor.

ÖZEL HAYATI

Taro Emir Tekin'in özel hayatıyla ilgili çok fazla bilgi bulunmamaktadır. Ancak genç oyuncunun yetenekleri ve oyunculuk kariyeriyle ön plana çıktığı bilinmektedir.

Taro Emir Tekin'in oyunculuk kariyerindeki başarısı ve yeteneği, gelecekte de adından söz ettirecek gibi görünmektedir.