1994 yılında İstanbul'da doğan Serra Pakdemir, tasarım dünyasında tanınmış bir isimdir. Eğitimini İngiltere'de tamamlayan Pakdemir, London College of Fashion ve Camberwell College of Arts'da Fashion Design and Marketing ve Illustration bölümlerinden mezun olmuştur.

TASARIM DÜNYASINA KAÇ YILINDA GİRDİ?

Serra Pakdemir, 2016 yılında kendi markası RANGDA & BARONG'u kurarak mücevher tasarımına adım atmıştır. İstanbul Beşiktaş'ta bulunan bu marka, Doğu mitolojisindeki iyilik ve kötülüğün mücadelesinden ilham almaktadır. Markasıyla kısa sürede dikkat çeken Pakdemir, tasarımlarında mistik ve kültürel öğeleri başarıyla harmanlamaktadır.

SOSYAL MEDYADA ETKİN

Serra Pakdemir, sosyal medyada da aktif bir isim olup, Instagram'da 44 binden fazla takipçiye sahiptir. Özel yaşamına dair çarpıcı kareler paylaşan Pakdemir, moda ve tasarım dünyasında kendine sağlam bir yer edinmiştir. Tasarımlarını ve ilham kaynaklarını takipçileriyle paylaşarak geniş bir kitleye hitap etmektedir.

Eğitim ve Kariyer

Pakdemir'in tasarım eğitimi aldığı London College of Fashion ve Camberwell College of Arts, moda ve tasarım alanında prestijli okullar arasında yer almaktadır. Buradaki eğitimini başarıyla tamamlayan Pakdemir, yaratıcı vizyonunu ve teknik bilgisini markasına yansıtarak başarılı bir kariyer inşa etmişti