'Ateşe Düştüm' adlı şarkısıyla geniş kitlelere ulaşan 30 yaşındaki Mert Demir ile birçok başarılı yapımın önemli rollerinde yer alan 31 yaşındaki Serenay Sarıkaya'nın aşkı, yakın zamanda gün yüzüne çıktı.

EL ELE TUTUŞTULAR

'Ateşe düştüm' şarkısında Mert Demir'e vokal yapan oyuncu önce iddiaları reddetti. Ancak çift, birlikte çıktıkları İtalya tatili dönüşü havalimanında el ele görüntülendikten sonra Sarıkaya, aşk itirafı yapma yoluna gitti.

Serenay Sarıkaya, 'İlişkimiz güzel gidiyor, her şey yolunda' açıklamasından birkaç gün sonra çiftin el ele görüntülendiği ortaya çıktı.

SERENAY SARIKAYA KİME GÖNDERME YAPTI 

Serenay Sarıkaya, GQ Türkiye dergisi tarafından ‘Yaratıcılık Ödülü’ne layık görüldü ve geçtiğimiz günlerde New York'ta düzenlenen ödül töreninde giydiği derin göğüs dekolteli elbisesiyle dikkatleri üzerine çekti.

Şehrazad dizisi Kürşat kim oynuyor, gerçek adı ne, (Gürkan Uygun) aslen nereli, evli mi, sevgilisi kim? Şehrazad dizisi Kürşat kim oynuyor, gerçek adı ne, (Gürkan Uygun) aslen nereli, evli mi, sevgilisi kim?

SOSYAL MEDYADAN CEM YILMAZ İLE KAVGA ETTİ 

Serenay Sarıkaya'nın eski sevgilisi Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından ayrık gözlere sahip İngiliz aktör Marty Feldman’ın fotoğrafını paylaşmış ve bu hareketi, 'Serenay'a gönderme' olarak yorumlanmıştı.

CEM YILMAZ'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Ünlü komedyen, kendi rahatsızlığı nedeniyle göz muayenesine gittiğini ve sağ gözünde yaşadığı retina problemi sebebiyle söz konusu paylaşımı yaptığını belirtmişti.

O GÖRÜNTÜ GÜNDEM OLDU

'Antidepresan' şarkısıyla dikkatleri üzerine çeken Mert Demir, geçtiğimiz yılın haziran ayında düzenlenen Power Türk ödül töreninde Mabel Matiz ile birlikte 'En Güçlü Şarkı' ödülüne layık görüldü.

CEM YILMAZ ÖDÜLÜ TAKDİM ETTİ

Mert Demir ve Mabel Matiz'e ödüllerini Cem Yılmaz ile Ronit Hakko birlikte verdi.

Serenay Sarıkaya'nın eski sevgilisi Cem Yılmaz ile yeni aşkı Mert Demir'in aynı karede olduğu o anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.