Netflix'in dijital yapımı "Şahmaran" ile adından sıkça söz ettiren Serenay Sarıkaya, son dönemlerin popüler isimleri arasında yer alıyor. Bu yapım, Netflix platformunda izleyicilerden yüksek beğeni ve yorumlar aldı. Sarıkaya, son yıllarda dijital platformlara yönelerek dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Şu anda Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte başrolü paylaştığı bir dizi için çalışmalarını sürdürüyor.

Serenay Sarikaya In Aile 2023 Bo

Esra Erol 20 Mayıs, Karısını bırakıp masöz kadına kaçtı! Kaçak kocadan canlı yayında büyük ifşa! Esra Erol 20 Mayıs, Karısını bırakıp masöz kadına kaçtı! Kaçak kocadan canlı yayında büyük ifşa!

OYUNCUNUN ÖZEL HAYATI

30 yaşındaki Serenay Sarıkaya'nın şu anda bir ilişkisi bulunmuyor. Boyu 1.75 cm olan ve 53 kilo olan oyuncunun burcu Yengeç'tir.

KARİYERİNDEKİ GELİŞMELER

Ankara'da 1 Temmuz 1992 tarihinde doğan Serenay Sarıkaya, modellik kariyerinin ardından televizyon dizileri, filmler ve dijital platformlarda önemli projelerde yer aldı. İlk oyunculuk deneyimini "Şaşkın" adlı bir filmde yaşayan Sarıkaya, ilk başrol deneyimini ise 2008 yılında "Limon Ağacı" dizisinde yaşadı. 2010 yılında Miss Turkey yarışmasında 2. olan Sarıkaya'yı popüler hale getiren dizi ise 2013-2015 yılları arasında başrolünü üstlendiği "Medcezir" dizisi oldu.

AŞK HAYATINDAKİ İLİŞKİLER

Serenay Sarıkaya'nın aşk hayatı oldukça renkli geçmiştir. Önce Tolgahan Sayışman ile birlikte olduğunu açıklayan Sarıkaya, daha sonra Çağatay Ulusoy ile ilişkiye başladı. Bu ilişki sona erdikten sonra Kerem Bürsin ile 4,5 yıl süren bir ilişki yaşadı. Ardından yollarını ayıran çiftten sonra, Cem Yılmaz ile yaşadığı iddialar gündeme geldi ve hatta bir dönem aynı evi paylaştılar.