Trabzonspor'da teknik direktörlük görevi için yeni bir dönem başlamak üzere. Abdullah Avcı ile yollarını ayıran bordo-mavililer, Şenol Güneş ile anlaşmaya vardı. Güneş'in Trabzonspor'daki beşinci dönemine yönelik geri sayım ise başladı. Peki, Şenol Güneş kimdir ve Trabzonspor'daki geçmişi nedir?

Şenol Güneş'in Trabzonspor'daki Geçmişi Nasıldır?

Trabzonspor'un teknik direktörlük görevi için anlaşmaya vardığı Şenol Güneş, bordo-mavili kulüpte uzun bir geçmişe sahip. Güneş, 1988 yılında Trabzonspor’da yardımcı antrenör olarak görevine başlamış, aynı yıl takımın başına geçmiştir. Bu dönemde, Trabzonspor'un başında 36 maça çıkan deneyimli teknik direktör, 1993 yılında yeniden yardımcı antrenör olarak göreve dönmüştür.

Şenol Güneş, 1993 yılında tekrar Trabzonspor’un başına geçmiş, ancak 1997'de takımdan ayrılmıştır. Antalyaspor ve Sakaryaspor’da geçirdiği dönemlerin ardından 2005 yılında Trabzonspor’la tekrar anlaşmış ve 29 maçta takımının başında bulunmuştur. Güneş, 2009 yılında Trabzonspor'a dördüncü kez imza atmış, ancak 2013 yılında bu görevinden ayrılmıştır.

Şenol Güneş

PSV-Sporting Lizbon maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? PSV-Sporting Lizbon maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? PSV-Sporting Lizbon maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? PSV-Sporting Lizbon maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Şenol Güneş'in Yeni Görevi ve İlk Maçı Ne Zaman?

Şenol Güneş'in Trabzonspor ile anlaşmaya varmasının ardından, bordo-mavililerin teknik direktörlük koltuğuna oturmasına kesin gözüyle bakılıyor. Güneş'in Trabzonspor'daki beşinci döneminde ilk maçı, eski takımı Beşiktaş’a karşı olacak. Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş’ı konuk edecek. Bu karşılaşma, Şenol Güneş’in teknik direktör olarak bordo-mavili takımda geçireceği ilk maçı olacak.

Editör: Mehmet Çetil