Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında deplasmanda Ankaragücü ile 0-0 berabere kaldı. Teknik sorumlu Serdar Topraktepe, maçın ardından yapılan açıklamalarda takımın performansını ve önemli oyuncuların durumunu değerlendirdi.

Serdar Topraktepe'nin Açıklamaları

Serdar Topraktepe, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Turun ilk ayağı, ilk maçıydı. Ankaragücü'nün kendi sahasında baskı yapacağını biliyorduk ama buna hazırlıklıydık. Agresif olamadık, alanları kapatamadık. Ankaragücü, ilk yarı bizden üstündü. Ama değişikliklerle, ikinci yarının oyunun hakimiyetini aldık. İlk yarıda bireysel hatalar da yaptık ama ikinci yarıda takım arkadaşlarımızla konuştuk. İkinci maça kaldı. İnşallah seyircimizin önünde tur atlayacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

G. Saray-Sivas ŞİFRESİZ CBC SPORT CANLI İZLE, Galatasaray-Sivas maçı nereden izlenir G. Saray-Sivas ŞİFRESİZ CBC SPORT CANLI İZLE, Galatasaray-Sivas maçı nereden izlenir

Semih Kılıçsoy'un Durumu

Öte yandan, Semih Kılıçsoy'un durumu da merak konusu oldu. Topraktepe, Semih'in durumu hakkında şu açıklamayı yaptı: "Salih'i de bugün birkaç idmandan sonra kadroya dahil ettik. Semih'in, Salih'in olmaması, 3 Türk kuralı, bunlardan dolayı sıkıntılar da çekiyoruz. İnşallah Semih de aramıza katılır. İdmanlara başladı ama buraya almadık. Şimdi devam edeceğiz. Döndükten sonra belli olacak."

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda rövanş maçında Ankaragücü'nü ağırlayacak ve tur atlamak için mücadele edecek. Semih Kılıçsoy'un durumu ise maç saatinde netlik kazanacak.