A Milli Takım'ın son kadrosunda yer alan 18 yaşındaki Semih Kılıçsoy'un Ümit Milli Takımı'na gönderilmesi, Türk futbolunda büyük ses getirmişti. Beşiktaş camiası da bu karara tepki göstermişti. TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, bu konuda açıklamalarda bulundu.

S E M İ H K I L I Ç S O Y Y Y Y Y Y Y Y Y

Altıntop, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Eleştirilere Cevap: "Bu anlamda çok fazla eleştiriler oluyor. Hoş olmayan yorumlar oluyor. Ben Milli Takım sorumlusu olarak fikirlerimi söylüyorum. Günün sonunda Montella kadroyu kuruyor ve son kararı veriyor."
Semih Kılıçsoy'un Geleceği: "Semih Kılıçsoy belki yazın kendi kulübünden ayrılacak ama Milli Takım'da devam edecek. Ömür boyu biz kendisiyle olacağız."

S E M İ H K I L I Ç S O Y74126984

Beşiktaş Taraftarının Tepkisi: "O taraftar böyle bir tepki gelmesi bizi şaşırttı."

Mobbing İddiaları: "Böyle bir dünya olabilir mi? Böyle bir şey olması mümkün değil. Bu kabul edilecek bir şey değil."
Menajerler Hakkında: "Menajerler öyle yapıyormuş, böyle yapıyormuş. O zaman ben şirket kurayım. Allah korusun işbirlikleri yapayım, ona göre oyuncular gelsin, kadroyu kurayım. Ona göre hoca gelsin. Öyle bir şey olamaz."
Kararın Gerekçesi: "Biz geleceğe hazırlama anlamında onu kadroya almak istedik. Maksat ortamı görmesi, hayal etmesi ve hocanın da Semih'i tanıması."

S E M İ H K I L I Ç S O Y03020103

Almanya'daki Hedefler: "Almanya'da güzel bir turnuva oynayıp tarih yazmak istiyoruz. Bu turnuva da olmazsa bile gelecek turnuvalarda büyük başarılar kazanacağız."
Semih Kılıçsoy'a Mesaj: "Semih'i malzeme yapamayız. O bizim evladımız. Pırlanta gibi bir çocuk. O çocuğu bu duruma sokmak yakışıyor mu? Montella'nın bir bildiği var Semih merak etme. Onun senle ilgili bir bildiği var. O kadar çok şey öğrenecek ki."

S E M İ H K I L I Ç S O Y0102

İstanbulspor-Sivasspor maçı maç geniş özeti (17 Mayıs) golleri ve pozisyonlar! İstanbulspor-Sivasspor maçı maç geniş özeti (17 Mayıs) golleri ve pozisyonlar!

2032 Hedefleri: "Biz sürdürülebilirlik istiyoruz, istikrar istiyoruz. Semih Kılıçsoy iki yıl sonra bu takıma geldiğinde bahanesi olmadan tak tak oynayacak. Takımı taşıyacak. 2025 jenerasyonu belki de 2032'de kupaya dokunacak. Bu jenerasyon kaptanlık yapacak, liderlik yapacak. Biz onları oraya hazırlıyoruz. Semih Kılıçsoy hazırlık maçına çıksın gol atsın değil. Biz 2032'de bu 2015 jenerasyonuyla muhteşem bir takım kurmak istiyoruz."