Karadut Dizisi Ne Zaman Başlıyor? ATV’nin Yeni Dizisi Karadut’un Yayın Tarihi ve Sıra Dışı Hikayesi Neler Vaat Ediyor? Karadut Dizisi Ne Zaman Başlıyor? ATV’nin Yeni Dizisi Karadut’un Yayın Tarihi ve Sıra Dışı Hikayesi Neler Vaat Ediyor?

Eski futbolcu Gökhan Çıra, 2 yaşındaki bir çocukla yaptığı sosyal medya paylaşımı nedeniyle ifade verecek. Çıra'nın, sosyal medya platformlarında paylaştığı fotoğrafın ardından büyük bir tepkiyle karşılaşması üzerine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak soruşturma başlatılmasını talep etti. Bakanlık, aynı zamanda çocuğun geçici olarak devlet yurduna yerleştirilmesini istemiştir.

Soruşturma ve Alınan Kararlar Neler?

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, gelen talep doğrultusunda soruşturma başlatarak Gökhan Çıra'nın "aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali" suçundan ifadesinin alınmasına karar verdi. Soruşturma kapsamında, mağdur çocuk S.S.Ç.'nin evde bakımını üstlenen kişiler tarafından bakıma devam edilmesine karar verildi.

Çocuğun Durumu ve Alınacak Tedbirler Neler?

Mağdur çocuğun durumu ile gelişimine uygun olarak çocuk mahkemesinden danışmanlık tedbiri talep edileceği belirtilirken, Gökhan Çıra'nın bir süreliğine uzaklaştırılması için aile mahkemesine başvurulacağı bildirildi. Bu tedbirler, çocuğun güvenliği ve sağlıklı gelişimi için gerekli görülmüştür.

Editör: Havva Andırır