Selen Görgüzel, 9 Şubat 1979 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Medya dünyasına adım atma süreci, lise yıllarında Okan Bayülgen’in "Televizyon Çocuğu" programında kamera arkasında çalışarak başlamıştır. Eğitimini 50. Yıl Tahran Lisesi'nde tamamlayan Görgüzel, ekran kariyerine 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan “Zirvedeki Sesler” programıyla giriş yapmıştır.

18 yaşında ilk evliliğini gerçekleştiren Selen Görgüzel, 2003 yılında bu evliliğini sonlandırmıştır. Bu evlilikten İlknaz adında bir kızı bulunmaktadır. Ünlü oyuncu, televizyon dünyasında “Mahallenin Muhtarları” ve “Kurtlar Vadisi” gibi popüler dizilerde rol almıştır. Hamdi Alkan’ın yönetmenliğini üstlendiği “O Hayat Benim” dizisindeki Cevriye karakteriyle geniş bir izleyici kitlesine ulaşmıştır. 2017 yılında “Türk Malı” dizisi ile ekranlara dönen Görgüzel, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmıştır.

Selen Görgüzel’in Sağlık Durumu Nasıl?

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, sosyal medya üzerinden geçirdiği trafik kazasını duyurdu. Cumartesi gecesi yaşadığı kazanın ardından gözünde morluklar ve ayağında bandaj bulunduğu gözlemlenmiştir. Görgüzel, kazanın ardından yaptığı açıklamada, "Verilmiş sadakam varmış, Allah korudu çok şükür" ifadelerini kullanarak yaşadığı olayın şokunu ve minnettarlığını dile getirmiştir.

Ünlü senarist Can Sinan Tekgündüzlü kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı? Can Sinan Tekgündüzlü neden öldü? Ünlü senarist Can Sinan Tekgündüzlü kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı? Can Sinan Tekgündüzlü neden öldü?

Selen Görgüzel, sosyal medyada şu sözleri paylaşmıştır: "Nazarını sevdiklerim ne göz varmış yahu sizde. Cumartesi gecesi kötü bir kaza atlattım, malum kaza bela ayıymış. Allah korudu, çok şükür. Hatırlamak bile istemiyorum, detaylara girmeyeceğim, unuttum gitti. Önümüze, işimize bakmaya devam. Arayan soran dostlar, arkadaşlar sağ olun var olun. İyi ki varsınız." Bu açıklamalar, Görgüzel’in sağlık durumu hakkında bilgi verirken aynı zamanda olayın ardından yaşadığı duygusal durumu da gözler önüne sermektedir.

Editör: Zeliha YAKUT