Şekip Mosturoğlu kimdir Kaç Yaşında Nereli Ne Mezunu?

Şekip Mosturoğlu, Türk spor hukuku alanında önemli bir isim olarak tanınmaktadır. İstanbul'da 1966 yılında doğmuş olan Mosturoğlu, eğitimini Kuleli Askeri Lisesi'nde tamamlamıştır. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan Mosturoğlu, spor hukuku konusunda önemli bir kariyer izlemiştir.

Şekip Mosturoğlu Ne İş Yapıyor Mesleği Ne?

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olduktan sonra yüksek lisansını da aynı üniversitede tamamlayan Mosturoğlu, avukatlık mesleğine adım atmıştır. İstanbul Barosu'na bağlı olarak uzun yıllar avukatlık yapmıştır. Ayrıca spor hukuku alanında özel dersler vermiş ve makaleler kaleme almıştır.

Şekip Mosturoğlu Kariyeri

Mosturoğlu'nun profesyonel kariyeri, Türkiye Futbol Federasyonu'nda çeşitli görevler üstlenmesiyle başlamıştır. 1997 ile 2004 yılları arasında TFF Hukuk Kurulu Üyeliği, UEFA Marketing Panel Üyeliği ve TFF Yayın Kurulu Üyeliği gibi önemli pozisyonlarda bulunmuştur. Ayrıca 2004-2005 yılları arasında Türkiye Futbol Federasyonu'nda Başkan Vekili olarak görev yapmıştır.

Samsunspor-Başakşehir maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Samsunspor-Başakşehir maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Samsunspor-Başakşehir maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Samsunspor-Başakşehir maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde Görevi Ne?

2005 yılından itibaren Fenerbahçe Spor Kulübü'nde Hukuk İşlerinden Sorumlu Asbaşkan olarak görev yapmaktadır. Bu görevi sırasında kulübün hukuki süreçlerini yönetmiş ve sporda hukukun önemini vurgulamıştır.

Şekip Mosturoğlu Spor Hukuku ve Eğitim

Mosturoğlu, spor hukuku konusunda derinlemesine bilgi sahibi olup, çeşitli üniversitelerde spor hukuku dersleri vermektedir. Ayrıca Spor Hukuku Enstitüsü'nün kurucu üyesi ve başkan yardımcısıdır.

Editör: Murat Serdar Yıldız