Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu Vefat Edeli 7 Sene Oldu. Barkın bayoğlu Kimdir? Nereli? Nasıl Öldü? Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu Vefat Edeli 7 Sene Oldu. Barkın bayoğlu Kimdir? Nereli? Nasıl Öldü?

Erzurumlu Üsteğmen Fatih Çelik, hayatını kaybetti. Çelik'in ölümü, sevenleri ve yakın çevresini derin bir yasa boğdu. Peki, Fatih Çelik kimdir ve ölüm sebebi nedir? İşte ayrıntılar…

Şehit Üsteğmen Fatih Çelik Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşındaydı?

Mardin'de görev yaparken görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 30 yaşındaki Jandarma Üsteğmen Fatih Çelik, şehadet haberiyle ailesini ve jandarma teşkilatını yasa boğdu. Erzurum’un Oltu ilçesine bağlı Başaklı köyünde doğan Çelik, bölgede tanınan ve sevilen Mehmet Çelik'in torunu, Osman Çelik'in oğluydu.

Üsteğmen Fatih Çelik Nerede Şehit Oldu?

Görevi sırasında kalp krizi geçiren Üsteğmen Fatih Çelik, sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Çelik’in ani ölümü, görev yaptığı Mardin'de ve memleketi Erzurum'da derin bir üzüntüyle karşılandı. Meslektaşları ve yakın çevresi, Çelik’in görevine bağlı, başarılı bir asker olduğunu dile getirerek kaybını üzüntüyle andılar.

Üsteğmen Fatih Çelik Cenaze Töreni Nerede Düzenlenecek?

Şehit Üsteğmen Fatih Çelik’in naaşı, Erzurum Narmanlı Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karskapı Şehitliği'ne defnedilecek. Ailesi, silah arkadaşları ve Erzurum halkının geniş katılımının beklendiği törende, Çelik’in yakın akrabaları olan Servet, Ali, Emre Çelik ile Mustafa İlhami ve Ahmet Ayyıldız, taziyeleri kabul edecek. Erzurum’da gerçekleştirilecek cenaze töreni, şehidin anısını yaşatmak ve ona son görevlerini yerine getirmek için düzenlenecek.

Editör: Murat Serdar Yıldız