Konya Ereğli'ye gelen acı haber, tüm ilçeyi yasa boğdu. PKK’lı teröristlerle çıkan sıcak çatışmada, Piyade Uzman Çavuş Cebrail Acar şehit düştü.

Osmaniye’de Lüks Otomobil ve Tır Çarpıştı: 4 Kişi Hastaneye Kaldırıldı Osmaniye’de Lüks Otomobil ve Tır Çarpıştı: 4 Kişi Hastaneye Kaldırıldı

Şehidin Baba Evine Acı Haber Ulaştırıldı

Ereğli'nin Cahı Mahallesi’nde bulunan şehit Piyade Uzman Çavuş Cebrail Acar’ın baba evine acı haber yetkililer tarafından ulaştırıldı. Baba Cevat Acar ve aile bireyleri, derin üzüntü içinde taziyeleri kabul etti.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Cebrail Acar Kimdir?

Aslen Emirgazi ilçesi Ekizli Mahallesi'nden olan ve Ereğli'de ikamet eden Cebrail Acar, terörle mücadelede gösterdiği kahramanlıkla tanınıyordu. Kuzey Irak’ta görev yapan Acar, çatışma sırasında şehit oldu ve ülkesi için verdiği mücadeleye en yüksek bedeli ödedi.

Cenaze Töreni İçin Hazırlıklar Başladı

Şehidin naaşının Ereğli’ye getirilmesinin ardından, resmi cenaze töreni düzenlenecek. Tören detayları, önümüzdeki günlerde yetkililer tarafından açıklanacak. Acar’ın ailesi, acı haberin ardından gözyaşlarına boğulurken, Ereğli halkı şehidin ailesine taziyelerini iletmeye devam ediyor.

Editör: Muhammed Fatih Kıvrım